Primul Mrini Eye Boutique, inaugurat la Techirghiol

Mrini Eye Hospital a implementat la Techirghiol, în premieră pe litoralul românesc, conceptul de Mrini Eye Boutique.

Este vorba despre un cabinet performant de oftalmologie, unde turiștii și localnicii pot beneficia de consultații, tratamente și prescripții gratuite pentru ochelarii de vedere.

În cadrul Mrini Eye Boutique, serviciilemedicale sunt asigurate  de o echipă de medici specialişti oftalmologi.  

,,Ne aflăm aici datorită faptului că, în mare parte, copilăria mi-am petrecut-o în acest oraş minunat, drept urmare, acest proiect îl dedic copilăriei mele. M-am gândit să fiu prezentă aici în calitate de oftalmolog de vacanţă, pentru ca atunci când turiştii din această staţiune vor avea nevoie, să poată fi trataţi rapid, în regim de urgenţă, iar apoi să se întoarcă liniştiţi acasă”, a mărturisit Fildis Mrini (foto), medic specialist oftalmolog, manager Mrini Eye Hospital.

Printre primii pacienți ai Mrini Eye Boutique s-au numărat Iulian Soceanu, primarul stațiunii Techirghiol și Roxana-Elena Almăşan, managerul Sanatoriului Balnear şi de Recuperare Techirghiol.

,,Le doresc succes, iar din partea noastră vor avea parte de o promovare susţinută, mai ales că sunt primii care au avut curajul să facă o astfel de investiţie la noi în oraş”, a declarat Iulian Soceanu, primar Techirghiol.

Mrini Eye Boutique, noul concept oftalmologic, destinat turiştilor, dar nu numai, este situat în bulevardul Victor Climescu, nr. 8A,  pe malul lacului Techirghiol.  

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*