Protecția Consumatorilor a propus închiderea definitivă a restaurantului Delfinul

Comisariatul Județean pentru Protectia Consumatorilor a fost anunțat printr-un apel telefonic despre faptul ca restaurantul Delfinul din Cosntanta, care fusese oprit temporar de la prestarea de servicii pana la remedierea deficientelor constatate, funcționează bine mersi.

O echipa de comisari din cadrul CJPC Constanta, s-a deplasat in vederea verificarii remedierii deficientelor mentionate in procesul verbal de constatare a contraventiei.

“S-a constatat ca nu se remediase deficientele, operatorul economic sfidand masura dispusa. Desi nu remediase abaterile care pun in pericol sanatatea consumatorilor operatorul economic continua sa serveasca preparate culinare consumatorilor.
S-a intocmit un nou document de control aplicandu-se sanctiunea de 6.000 lei si s-a propus masura complementara de inchidere definitiva a unitatii.”, au declarat reprezentantii CJPC.

La ora redactării aceste știri, un salon al restaurantului era plin de clienți care participau la o pomană.

Restaurantul este deținut de SC MB Delfinul SRL. Firma a avut în 2021 o cifră de afaceri de 3 738 561 lei și un profit de 1 212 067 lei. Acționar majoritar, cu 51%, și administrator este George Bileca. 49% din firmă are WGB AGROTRADING S.R.L., care aparține lui Georgeta și Constantin Bileca.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*