Protecția Consumatorilor vrea să închidă Mega Image pentru abateri repetate. Etichetele erau „pictate manual”

Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorilor Constanța a desfășurat, marți, o actiune operativa la magazinele Mega Image, plecand de la observarea reetichetarii sucurilor “fresh” de portocale, care erau de fapt expirate.

Aceștia au constatat mai multe abateri, despre care șeful instituției, Horia Constantinescu, spune că sunt în mare majoritate repetate, raportându-se la actele încheiate în ultimele șase luni.


Printre acestea se numără promoții expirate, traduceri incomplete, informații înșelătoare, lipsa informațiilor, asa cum sunt cerute de actele normative în vigoare, deficiențe majore la raionul de legume-fructe etc. De exemplu, au găsit cafea doar cu aromă, sosuri care conțin numai arome, etc.

Practic, lucrătorii magazinului înlocuiau etichetele unor produse, spune Horia Constantinescu, șeful CJPC Constanța.

„Având in vedere cele de mai sus, CJPC Constanța, analizează oportunitatea solicitării către Regională a unei decizii de suspendare a activității pentru o perioada de la 6 la 12 luni. Este de menționat faptul că, în timpul controlului, s-a încercat “remedierea” unor deficiente, ajungându-se la lucruri comice, cum ar fi o ciocolată ambalată pictată manual, a precizat Horia Constantinescu.

Controalele s-au desfășurat în patru magazine Mega Image din Constanța.

Reprezentanții Mega Image au primit o invitație la sediul CJPC pentru a lămuri o parte din aspectele semnalate.

2 Comentarii

  1. Nu se poate asa ceva ! Atata inconstienta lasa de dorit .Magazinele din comune procedeaza la fel mai ales acum iarna cand vanzarile scad ei valorifica marfa expirata,mezeluri care miros urat si sunt mazgoase,mancare pentru caini si pisici vrac in jurul produselor alimentare neambalate,etc.Poate faceti o razie prin Costinesti la I.I.Piciu Ioanastr.Tineretului,nr.106,I.F.Gherasim str.GHE.Alexianu,I.I.Jianu Mirela str.Schitului.I.I.Preda Stefan str.Schtului,unde se servesc bauturi alcoolice la pahar,inclusiv tigari la bucata.Incercati si deranjatii prin prezenta dumneavoastra mai fac si ei ordine in unitatlie alimentare pe care le administreaza.

  2. Va rog frumos daca puteti sa-mi spuneti cine a scris de pe contul meu in data de 08.01.2019 acea postare cu tenta de reclamatie si pe data de 13.01.2019 cu tenta de bataie de joc asupra mea ! Am avut contul spart de doua ori si m-am trezit cu acele doua comentari ,deabia ieri pe 14.02.2019 am fost atentionata ca pe pagina mea sunt scrise doua comentarii la artocolul ,,Protectia Consumatorului vrea sa inchida Mega Image pentru…”!Doresc sa-mi trimiteti pe email raspunsul indiferent care va fi afirmativ s-au negativ.Va multumesc frumos !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*