Pui pe Jar deschide a patra locație în Constanța. Gogoși gratuite

Restaurantul Pui pe Jar inaugurează pe data de 06 iunie a șasea locație în orașul Constanța, respectiv în piața din Km 4-5, pe strada Liliacului nr. 2B, de unde veți putea cumpăra mult iubitul pui întreg, mici, coaste, pulpe și alte preparate pe jar gustoase. În ziua deschiderii, turtele și gogoșile vor fi din partea casei.

Constănțenii sunt deja obișnuiți cu preparatele proaspete oferite la Pui pe Jar. Ingredientele sunt atent alese pentru a da naștere unui pui delicios, pulpelor fragede, micilor, coastelor și mai multor sortimente de cârnați. Turtele au devenit și ele celebre de-a lungul celor aproape nouă ani de funcționare a restaurantului Pui pe Jar. Acestea sunt făcute după rețeta bunicilor și sunt coapte bine la jar. Clienții sunt răsfățați și cu dulciurile copilăriei, dintre care amintim salamul de biscuiți și gogoșile cu coajă de portocală.

„Pui pe Jar înseamnă mâncarea copilăriei mele, a familiei mele, a rudelor mele. Înseamnă mâncarea pe care o împarți cu familia. Mâncarea este extrem de importantă pentru fiecare individ în parte, iar mâncarea bună este cea care unește oamenii în jurul mesei. Nu poți mânca un pui singur. Trebuie să-l împarți. Puiul întreg are rolul de a strânge la masă pe toți cei dragi”, a declarat Liliana Diaconu, administratorul lanțului de restaurante Pui pe Jar.

Puiul pe Jar a pregătit și o serie de oferte promoționale pentru pachetele Office,  platouri de petrecere și meniuri cu mici și cârnați picanți. Vă încurajăm să faceți o vizită joi, 06 iunie, la noua locație Pui pe Jar din Km 4-5, unde veți fi întâmpinați întreaga zi cu turte și gogoși din partea casei.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*