RADET Constanța a pus capăt debranșărilor

radet constanța

RADET Constanța a anunțat, in conformitate cu comunicatul dat in mass-media în mai 2018, că data limită pentru depunerea cererilor de eliberare a avizului de deconectare/debranșare și a cererilor de sigilare a corpurilor de radiere a fost 14.09.2018.

Documentațiile depuse de către solicitanți în vederea obținerii avizului de deconectare/debranșare vor fi analizate până cel tarziu la data de 15.10.2018, iar de la aceasta dată și până la începerea furnizării este obligatorie redimensionarea grupurilor de măsură a energiei termice ca urmare a deconectărilor realizate in această vară.

În aceasta perioadă, pe langă redimensionarea grupurilor de masură se vor realiza fizic și deconectările/debranșările ce au primit aviz favorabil din partea RADET Constanța.

În conformitate cu prevederile art. 30 alin.4 din Legea 325/2006 privind serviciul public de alimentare cu energie termică, deconectarile/debranșările de la sistemul centralizat de alimentare cu energie termică nu se pot realiza în timpul sezonului de încălzire.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*