RADET Constanța a pus capăt debranșărilor

radet constanța

RADET Constanța a anunțat, in conformitate cu comunicatul dat in mass-media în mai 2018, că data limită pentru depunerea cererilor de eliberare a avizului de deconectare/debranșare și a cererilor de sigilare a corpurilor de radiere a fost 14.09.2018.

Documentațiile depuse de către solicitanți în vederea obținerii avizului de deconectare/debranșare vor fi analizate până cel tarziu la data de 15.10.2018, iar de la aceasta dată și până la începerea furnizării este obligatorie redimensionarea grupurilor de măsură a energiei termice ca urmare a deconectărilor realizate in această vară.

În aceasta perioadă, pe langă redimensionarea grupurilor de masură se vor realiza fizic și deconectările/debranșările ce au primit aviz favorabil din partea RADET Constanța.

În conformitate cu prevederile art. 30 alin.4 din Legea 325/2006 privind serviciul public de alimentare cu energie termică, deconectarile/debranșările de la sistemul centralizat de alimentare cu energie termică nu se pot realiza în timpul sezonului de încălzire.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*