RAEDPP Constanța a început etapa a doua a acțiunii de dezinsecție, dezinfecție și deratizare în campusul social Henri Coandă

RAEDPP Constanța a început etapa a doua a acțiunii de dezinsecție, dezinfecție și deratizare în campusul social Henri Coandă. În această fază, s-a reluat integral procedura din prima etapă, care a avut loc în urmă cu două săptămâni.

Ieri, lucrătorii societății contractate de RAEDPP Constanța au acționat în spațiile comune și în spațiile locative situate în cinci blocuri, iar acțiunea continuă și astăzi în celelalte 12 blocuri. Totodată, se va face igienizarea suprafețelor exterioare, a vegetației care împrejmuiește blocurile, precum și a platformelor de gunoi din zonă. Această operațiune urmărește eliminarea din gospodării a insectelor, a rozătoarelor, a bacteriilor, a germenilor etc. și prevenirea apariției unor focare de infecție, a unor epidemii ori boli infecțioase.

Echipele nu au acționat  în apartamentele în care locuiesc persoane cu afecțiuni respiratorii, neurologice, neuropsihice, persoane imobilizate sau familii cu copii mici care nu merg foarte bine în picioare.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*