Reînnoirea avizului program de funcționare/autorizației de funcționare se poate face până la data de 31 martie

Operatorii economici trebuie să știe că reînnoirea avizului program de funcționare/autorizației de funcționare se poate face până la data de 31 martie.

„Primăria Municipiului Constanța a simplificat procedurile de vizare a documentelor, astfel încât acest lucru se face în baza a doar 2 documente, respectiv cererea și dovada plății. Acestea pot fi transmise online la următoarea adresă de e-mail: agenti.economici@primaria-constanta.ro sau se pot depune la Centrul de Informare pentru Cetățeni situat în Bd. Al. Lăpușneanu nr.116C (incintă City Park Mall – etaj I, aripa nouă).”, se arată într-un comunicat de presă remis de Primăria Constanța.

Pentru anul 2020, taxele aferente vizării autorizațiilor de funcționare pot fi consultate pe site-ul instituției: http://www.primaria-constanta.ro/primarie/relatii-cu-publicul/acte-necesare-pentru-diferite-tipuri-de-solicitari – secțiunea „cereri legate de activitatea operatorilor economici”.

 Taxa pentru vizarea avizului program de funcționare este de 107 lei.

Pentru relații suplimentare vă rugăm să vă adresați Centrului de Informare pentru Cetățeni situat în Bd. Al. Lăpușneanu nr.116C (incintă City Park Mall – etaj I, aripa nouă), tel:0241/485565 sau la sediul instituției din Bd. Tomis nr.51, camera nr.129/122, tel: 0241/488192 sau 0241/488136. –

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*