Restaurant și salon din Mamaia și Constanța, închise pe motiv de GÂNDACI

Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorilor Constanța a închis un restaurant din Mamaia și un salon din Constanța, aparținând aceleiași firme.

Este vorba despre restaurantul și salonul D’Aqua Dolce, administrate de aceeași persoană.

În Mamaia, unde se află restaurantul și o terasă adiacentă, au fost descoperite practici comerciale incorecte și s-a deschis oprirea temporară a prestării de servicii. S-a aplicat o amendă de 15.000 de lei.

Potrivit șefului CJPC Constanța, Horia Constantinescu, la salonul din Constanța au fost descoperite mâncare infestată cu gândaci, produse expirate, proceduri nesigure, care puneau în pericol sănătatea. De asemenea, și s-a deschis oprirea temporară a prestării de servicii. S-a aplicat o amendă de 10.000 de lei.

1 Comentariu

  1. Horia ai fost trimis la pont ! Ca la Petre(Garabet), Alina in ziua in care tatal ei era inmornantat, iar Hapurnea scria un articol despre decedat printre care condoleante tu i-ai trimis controlin Costinesti Disco Max.Esti tare mai omule! Asa cum le faci creierii tandari lui Mechenici si Adi Baduica pentru alegegile viitoare.Ce nu te-ai prins este ca te storc de informatii si le duc la taticul lor Cristea de unde mananca o paine calda.Cu Pescaru tw-ai lamurit ca te-a tradat in favoarea lui Cristea. Giurgiu Laurentiu mai este de manipulat asa cum vrei tu.Ilie Daniela isi urmareste interesul si ajutorul acordat de Cristea plangand in postura de vaduva vesela.Radu este un pic mai sceptic si joaca la doua capete.Pe Dorin l-ai pierdut de mult ca-i de partea lui Cristea de cand ia impacat Dolana Mariana ca si pe Ema.Cand vei rwaliza ca esti o marioneta pe unde mergi!Alege oameni de calitate pe langa tine si vei avea o carte de vizita alba asa cum ti-o doresti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*