Restaurantul Integra este de vânzare

Restaurant Integra, din zona Tomis III, a fost scos la vânzare. Actualul proprietar cere două milioane de euro.

Iată cum sună anunțul.

„Vă propun spre vânzare un Restaurant Premium, într-o locație central, fiind o afacere la cheie. Restaurantul este un punct de reper în Constanta datorită renumelui și calității serviciilor oferite, fiind amplasat într-o zonă cu trafic intens. Clădirea se desfășoară pe 3 nivele (S+P+1E) având o suprafață construită de 1.220 mp pe un teren în suprafață de 438 mp. Imobilul este prevazut cu 6 grupuri sanitare, dispuse câte 2 pe fiecare nivel.

Restaurantul beneficiază de 13 locuri de parcare și zonă de aprovizionare separată. Se vinde atât imobilul cât și afacerea în derulare cu toate dotările existente în acest moment.

La etaj există un salon ce dispune de 120 de locuri. Saloanele de la parter și etaj comunică intre ele printr-o scară. Aici se află un bar, spații de depozitare și un birou administrativ. Capacitatea restaurantului este de 150 locuri la demisol și 230 locuri la parter și etaj.

Bucătăria este mobilata și utilată la cele mai înalte standarde HORECA, deasemenea designul locației este unul select, iar atmosfera și decorul te îndeamnă spre relaxare.

Proprietatea este dotată cu : ventilație climatizare cu ventilo-convertor si chiller, încălzire în pardoseală, fațadă ventilată și perete cortină, centrală de semnalizare incendiu, supraveghere video, sistem alarmă, WIFI . Restaurantul poate găzdui diverse evenimente ( nunti, botezuri, etc). Clădirea a fost construita în 2005 și renovata complet în 2012.”

Firma pe care funcționează restaurantul, RIN FOOD & BAR SRL, a avut în 2021 o cifră de afaceri de 4.357.695 lei și un profit net de 1.700.722 lei. Datoriile totale erau de 9.693.512 lei, potrivit Confidas.ro. Acționari sunt, cu câte 50%, Bajdechi Mariana și Bajdechi Gabriel.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*