Robert de Niro își deschide un hotel la malul Mării Negre

Robert De Niro, celebrul actor, în calitate de co-proprietar al unei mari companii hoteliere, urmează să deschidă două hoteluri de lux în Bulgaria, dintre care unul pe litoralul Mării Negre, la Varna, iar celălalt într-o clădire istorică din Sofia.

Nobu Hospitality, compania hotelieră cu sediul în SUA la care Robert De Niro este co-proprietar, este cunoscută pentru hotelurile, restaurantele și rezidențele sale de lux. Acum, în cadrul unei colaborări cu investitorul BSPF Bulgaria (parte a proprietății la Marea Neagră înregistrată în Isle of Man) și operatorul hotelier local GHV-Dolphins, compania americană va construi pe litoralul Mării Negre un hotel care promite condiţii extraordinare de cazare, dar şi experienţe culinare rafinate.

Prin cele două hoteluri din Bulgaria, Nobu Hospitality, care a fost fondată în anul 1994, vrea să-şi consolideze prezenţa în Europa.

Compania la care Robert De Niro este co-proprietar s-a impus ca lider global în industria ospitalității de lux. Odată cu deschiderea primului său hotel în Las Vegas în 2013, Nobu Hospitality și-a extins portofoliul pentru a include 38 de hoteluri și 12 proiecte de rezidență în întreaga lume, oferind oaspeților experiențe excepționale în destinații de top, potrivit Novinite.

este un actor, regizor și producător american, dublu câștigător al Premiului Oscar. Este considerat ca unul dintre cei mai mari și mai influenți actori din toate timpurile având la activ roluri în peste 90 de filme.

Foto: Wikipedia

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*