S-a deschis o nouă piață în Constanța. Trafic de coșmar. VIDEO

Pe 11 noiembrie s-a deschis în Constanța o nouă piață. Se numește Piața Eliberării și se află pe strada cu același nume.

În primele trei zile, organizatorii au organizat mai multe concerte. Printre invitați se numără și Irina Loghin.

Foarte mulți dintre cei care au venit aici au folosit mașina. Pentru că în zonă locurile de parcare sunt puține, au lăsat mașinile pe trotuare sau pe unde au văzut cu ochii. Asta a dus la ambuteiaje mari. Strada respectivă este intens folosită, pentru că face legătura cu zona unde își au sediul multe firme importante din Constanța.

Pentru că nu au mai avut pe unde să circule, pietonii au fost nevoiți să meargă pe stradă. Părinți, copii, bunici și-au făcut loc printre mașinile care stăteau sau înaintau în ritm de melc.
La fața locului nu am văzut niciun polițist, nici de la poliția națională, nici de la cea locală.

Pentru a înțelege ce se întâmplă, am luat legătura cu proprietarul pieței. Acesta a recunoscut că a fost aglomerație, dar spune că problema se va rezolva de luni încolo.

„Avem 60 de locuri de parcare în interior, dar în aceste trei zile, datorită spectacolului și pentru siguranța celor care au participat, nu am permis accesul auto în interior. Acest lucru va fi permis de luni însă.”, a precizat acesta.

Proprietarul pieței ne-a mai spus că a închiriat o suprafață de 2.000 de metri pătrați vizavi, unde cumpărătorii își pot lăsa mașinile.

Rămâne de văzut dacă traficul de persoane, dar și de mărfuri, va crea noi ambuteiaje. Piața are 120 de magazine, 80 de tarabe și multe alte magazine cu diverse produse.

Cert este aglomerația din aceste zile a demonstrat că este nevoie de astfel de inițiative, dar că acestea trebuie fără să deranjeze. La fel de cert este că Primăria Constanța a fost depășită de situație. Un echipaj al Poliției Locale acolo ar fi fost de mare ajutor pentru toată lumea.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*