S-a montat un bancomat în comuna Lumina. Ultimul a fost aruncat în aer

bacnomat comuna lumina

Cetatenii din comuna Lumina nu mai vor fi nevoiți să se deplaseze în alta localitate pentru retragerea de numerar de la bancomatele unităților bancare.

Inca de la începutul anului 2021 va fi funcțional un bancomat instalat de First Bank Romania in locația Căminului cultural din Lumina (Str. Mare nr. 173), intrarea de pe strada Pelican.

Bancomatul poate fi folosit atât de clienții First Bank cat si de posesorii de carduri emise de alte unități bancare. De precizat că retragerile de numerar pot fi comisionate în funcție de conditiile contractuale încheiate de fiecare persoana cu băncile emitente ale cardurilor detinute.

Bancomatul a fost instalat deja in locația menționată urmând să fie funcțional 24/7.

Instalarea unui bancomat in comuna Lumina reprezenta una din probleme stringente ridicate de cetatenii din localitate, care timp de cateva luni nu au avut acces la un astfel de dispozitiv dupa ce unitatile bancare au decis sa renunte la contractele de inchiriere pe care le aveau cu diferite persoane juridice de pe raza comunei.

“Colaborarea institutionala si implicarea activa a membrilor consiliului local, care au ascultat problemele cetatenilor, a facut posibila instalarea acestui bancomat. In calitate de primar al comunei Lumina vreau sa ii multumesc pentru sprijin si implicare domnului consilier Alexandru Ionescu cu ajutorul caruia am reusit sa ajungem la un acord cu reprezentantii bancii First Bank. Nu am uitat de incidentele nefericite din trecut dar avem incredere ca orice alta tentativa de acest fel nu va mai avea loc, mai ales ca responsabilii acelor infractiuni au fost prinsi si condamnati. Totodata locatia instalarii nu a fost intamplatoare, zona fiind monitorizata video in permanenta”, a declarat primarul comunei Lumina, Dumitru Chiru.

Iată ce s-a întâmplat cu precedentul.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*