Senatorul Felix Stroe construiește cinci vile în Ovidiu

PSD-Felix-Stroe

În spațiul public apar destul de des unii specialiști sau neaveniți care spun că investițiile imobiliare nu mai merg. Există însă în continuare persoane dispuse să construiască.

Una dintre ele este Felix Stroe, președintele Organizației Județene a PSD Constanța și senator.

Acesta construiește nu mai puțin de cinci locuințe unifamiliale în orașul Ovidiu, care cunoaște, în ultimii ani, o dezvoltare impresionantă. Este vorba despre care cu subsol, parte și etaj. Zona este una bună: pe partea opusă peninsulei tătărești, așa cum este cunoscută în zonă. Pe partea cu lacul, cea mai râvnită din Ovidiu, unde locuiesc mai multe persoane importante din Constanța.

O precizare importantă: terenul nu este obținut de la primărie, ci este cumpărat de pe piața liberă.

Felix Stroe construiește vilele pe persoană fizică.

„Este un teren de 1.500 de metri pătrați dobândit prin vânzare cumpărare în anul 1994. Nu este de la primărie, ci de la persoane fizice (n.r. ne-a dat numele celor de la care a cumpărat, dar nu sunt persoane cunoscute, am decis să nu le publicăm). Este trecut în declarația de avere, se poate verifica.”, a spus Felix Stroe.

Acesta a subliniat că s-a asociat cu constructorul. „Este o afacere înregistrată legal.”, a punctat senatorul.

Construcția a început pe 18 iulie 2023 și ar trebui să fie gata pe 18 iulie 2025. Autorizația de construire a fost emisă în 16 septembrie 2022.

Constructor este Alpha Builders Group SA, companie în care sunt acționari Panait Cristian Gabriel și Panait Adrian. Cei doi sunt implicați în mai multe companii sau PFA-uri, prin care au construit sau construiesc diverse imobile, de la controversatul Marina Tower, pentru care au fost amendați de Garda de Coastă, la Tomis Tower, un turn construit în imediata apropiere a unei vile, sau la blocul turn de pe strada Traian.

Potrivit declarației de avere, Felix Stroe deține 11 terenuri (intravilan, agricol și forestier), patru case de locuit (una în Constanța, trei în Buzău), are ceasuri și bijuterii în valoare de peste 18.000 de euro, peste 460.000 de lei în conturi curente sau depozite bancare.

Este asociat în patru firme: 2×1 Holding SRL, Cristal Jupiter SRL, Dacia Tour SRL, LIT Romania SRL.

Anul trecut a avut venituri din pensia militară – 74.136 lei, din pensia de la stat – 55.221 lei, din indemnizația de senator – 137.256 lei, din dividende: 119.700 lei de la 2×1 Holding și 250.000 lei de la Cristal Jupiter.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*