Serviciile BT au funcționat cu întreruperi pe parcursul zilei de marți

Serviciile Băncii Transilvania (BT) au înregistrat întreruperi semnificative pe parcursul zilei de marți, afectând sistemele, aplicațiile și cardurile utilizate de clienți. Incidentul a generat disconfort și probleme pentru numeroși utilizatori ai serviciilor băncii.

Banca Transilvania, cea mai mare bancă din România și principalul procesator de plăți la nivel național, a emis un comunicat prin care își exprimă regretul pentru situația creată și impactul negativ asupra activității clienților săi. „Înțelegem impactul acestui incident în viața și activitatea clienților noștri și ne pare rău pentru această situație”, se arată în mesajul oficial.

Reprezentanții băncii au subliniat că investesc continuu resurse financiare semnificative în infrastructură, sisteme și resurse de specialitate pentru a asigura performanța și fiabilitatea serviciilor oferite. Datorită acestor investiții, problemele apărute au fost remediate într-un interval de timp relativ scurt.

„Ne pare rău și ne cerem scuze atât pentru situația de ansamblu, cât și pentru eventualele neplăceri cauzate clienților noștri”, a adăugat BT în încheierea comunicatului.

Clienții afectați sunt încurajați să contacteze banca pentru orice întrebări sau asistență suplimentară necesară în urma acestei întreruperi.

Banca Transilvania rămâne angajată în a oferi o experiență cât mai bună și sigură tuturor clienților săi.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*