SFin.ro. Adrian Sârbu, drumul către nicăieri

Mai jos puteti citi cruda realitate a „inceputului si sfarsitului” Alif/Calif Media/Tv, a aramaicii si persanei arabilor evrei din capul lui Adrian Sarbu sau mai exact comentariile de pe pagina de  media legate de vocabularul jegos al unui mogul media… Inside Story. Foşti angajaţi Aleph acuză: “Nu am semnat contract ca să fim înjuraţi!” Glumă la postul lui Adrian Sârbu: “S-a Aleph praful!”

 • Loria 20.05.2021 @ 13:01 O, doamne, articolul ala a fost prea bland :)) hai sa va spun si eu ce am vazut in cele 7 luni cat am lucrat la Aleph (de cand s-a lansat televiziunea): ȘTIU, DECI ȘTII!
  Cum să NU conduci o televiziune – studiu de caz: Adrian Sârbu, Aleph News. – „Frecați *** toată ziua și vă bateți joc. Ai făcut un căcat. Vă mănâncă-n pizdă fetele?” – exprimări cu care sunt alintați jurnaliștii care lucrează pentru smart-social television.
  – „Tu faci ce vrei tu aici, ***-ți morții mă-tii de sclav? Ieși în *** mea afară că îți dau un cap în gură acum? Bă, vrei să te bat aici?” – monolog adresat în platoul de Știri unui angajat care mutase niște lumini pentru a se asigura o mai bună vizibilitate a cadrului. (Povestea din articol e reala).
  – Mână băgată în gât+una bucată sunetist lipit de perete în regie cu pumnul ridicat spre el. Agresor: Mike Adrian Sârbu Tyson.
  – Colegele, sunteți niște tâmpite. Și nesimțiții ăia de colegi care lipsesc de la workshopurile care ar trebui să facă acest prosdus mai bun (workshop = conferință Zoom de 3 ore, după programul de muncă de 10-12 ore, în care Adrian Sârbu îți explică de ce ești un tâmpit și cum își bagă *** în munca ta. Prezența OBLIGATORIE.) – Exprimări ireverențioase, absolut scabroase pentru un patron.
  – Încălcări ale legii:
  a) Individul care conduce postul tv, care dă ordine, țipă, înjură etc nu are nicio calitate în cadrul Societății Comerciale. Nu e acționar, administrator, manager, nici măcar angajat. În ce calitate dă ordine?
  b) agresare psihică și fizică prin abuz fizic și verbal a angajaților Societății Comerciale.
  c) întârzierea salariilor, practică repetată lunar. Concedierea celor care semnalează că nu e firesc ca salariile să întârzie cu zilele.
  d) amenințarea angajaților cu bătaia, procesele, concedierea.
  e) ingerința în politica editorială a postului („mai dă-i dracu’ pe imbecilii ăia de la (Partid), nu-i mai promovați atât”; „mă doare-n pulă de ce face Orban”; „ăștia* o să și-o tragă și vreau să arătăm cum și-o trag”; „pe smartul meu îl doare în pulă de idioții ăștia”.
  * Ăștia = coaliția de guvernare Poveștile de mai sus sunt relatări personale, multe dintre ele având loc în conferințe înregistrate audio-video.
  Povești auzite de la alții:
  Adrian Sârbu aruncând cu scaunul în Felix Drăghici.
  Adrian Sârbu aruncând cu pahare/telefon/cărți /orice la îndemână în angajații din birou. Așa se conduce o televiziune pt publicul smart? Sau așa s-a aleph praful de un proiect?
  Judecători, verdictul! PS: Încurajez toți angajații Pro sau Aleph care au fost tratați ca sclavi pe plantație de acest pseudo-regizor cu apucături de interlop să își expună povestea. Doar așa astfel de lucruri se pot și se vor schimba în bine. Oamenii au dreptul să știe (Știu, deci Știi). #insidejoke :))

Sursa: SFin.ro

Fii alături de noi pe Facebook

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*