Simona Halep investește într-o cramă

Simona Halep

Simona Halep își deschide o cramă în apropiere de localitatea Ovidiu.

În urmă cu câteva luni a achiziționat un teren pe DJ228 spre Poarta Albă în apropiere de localitatea Culmea. Satul ține de orașul Ovidiu.

Acum câteva zile a fost obținută și autorizația de construcție. Localnicii au aflat în acest fel că Simona Halep vrea să construiască acolo o cramă.

Familia Halep face în continuare eforturi pentru a începe construcția unui hotel de patru nivele în orașul Constanța. Pe strada „Mircea cel Bătrân” se află în acest moment o clădire unde a funcționat până acum câtva timp cafeneaua deținută de jucătoarea de tenis. În acest moment se așteaptă autorizația de demolare a acestui imobil. Abia după aceea se poate începe construcția hotelului.

Darren Cahill a dezvăluit acum câteva zile că Halep își dorește foarte mult să investească și să-și țină banii în România, chiar dacă în unele situații impozitele sunt ceva mai mari.

„I-am spus acum ceva timp să-și schimbe rezidența, în Monte Carlo de exemplu, pentru a plăti cât mai puțin. Mi-a aruncat o privire tăioasă și mi-a zis: «Nici gând să fac asta»”, a spus acesta.

Și Gheorghe Hagi este unul dintre investitorii din zonă.

Academia Hagi se va extinde, iar toată zona în care se află se va dezvolta, anunța Constanța 100% în 2019.

George Scupra, primarul orașului Ovidiu, a declarat, în emisiunea Realitatea locală, la Dobrogea TV, că zona în care se află academia Hagi va crește.

Acum două-trei săptămâni a fost terminată în întregime asfaltarea variantei Ovidiu, fapt ce va duce la creșterea interesului pentru terenurile de acolo.

„Noi am introdus deja în intravilan suprafețe semnificative în zona aceea. Private, este drept, pentru că Primăria Ovidiu nu are teren disponibil în domeniul public. Am avut discuții cu Gheorghe Hagi, cu Gică Popescu și mi-au spus că deja vor să investească mai mult în cadrul academiei. Au mai cumpărat din privat încă vreo zece hectare și vor extinde foarte, foarte mult tot ceea ce înseamnă baza lor sportivă și cu siguranță se va dezvoltat și totul de jur împrejur, în timp”, a spus George Scupra.


Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*