Taco Bell a inaugurat al 10-lea restaurant din portofoliu, în orașul Constanța

Sphera Franchise Group continuă expansiunea business-ului Taco Bell la nivel național prin inaugurarea primului restaurant din Constanța, care a avut loc pe data de 30 decembrie. Unitatea dispune de o suprafață de peste 70 mp și se află în centrul comercial VIVO! Constanța.

Cu numai câteva zile înainte de încheierea anului, Taco Bell se extinde, la nivel național, cu un nou restaurant, în Constanța. Taco Bell a intrat pe piața din România în octombrie 2017 și are în prezent 10 unități poziționate în unele din cele mai importante orașe din țară: București, Cluj-Napoca, Sibiu, Timișoara, Ploiești și Brașov, fiind urmat de Constanța.

Noul restaurant Taco Bell este amplasat în zona Food Court a centrului comercial VIVO! Constanța, care se află pe Bulevardul Aurel Vlaicu, Nr. 220. Unitatea dispune de o suprafață de peste 70 mp și îi întâmpină pe fani cu experiențe Live Más împreună cu faimoasele produse de inspirație mexicană.

„La doi ani de la lansare pe piața din România, numărăm 10 restaurante Taco Bell, în 7 orașe importante din țară. Mai mult decât atât, am reușit să dezvoltăm o comunitate mare de fani, iar cererea pentru produsele de inspirație mexicană este din ce în ce mai ridicată. Suntem foarte bucuroși că am reușit să creștem atât de mult și să dezvoltăm un business de succes, bazat pe standarde înalte. Rezultatele bune pe care le-am obținut ne încurajează să mergem și mai departe, continuând în 2020 cu noi deschideri și surprize pentru fani”, a spus Costica Mișaca, Director General Taco Bell România 

Prin inaugurarea acestui restaurant, Taco Bell a creat 30 de locuri de muncă, noua echipă fiind gata să îi servească pe clienţi cu produse delicioase, de inspirație mexicană, precum: Crunchy Taco, Cheesy Bacon Fries Burrito, Quesadilla, Crunchwrap Supreme, Nachos Supreme sau Churros.

Despre Sphera Franchise Group S.A.

Sphera Franchise Group S.A. este cel mai mare grup din domeniul food service din România şi deţine companiile care operează în sistem de  franciză brandurile KFC, Pizza Hut, Pizza Hut Delivery şi Taco Bell.

Despre Taco Bell Corp. Taco Bell Corp., subsidiară a Yum! Brands Inc. (NYSE: YUM), este cea  mai mare rețea de tip ”quick service restaurant” (QSR) din lume în domeniul produselor de inspirație mexicană. Taco Bell pune la dispoziția clienților săi produse preparate pe comandă, taco și burrito personalizabile și alte specialități cu arome curajoase și ingrediente de calitate, precum și cel mai bun serviciu din domeniu pentru cei peste 40 de milioane de clienți ai brandului la nivel mondial, în fiecare săptămână.

În prezent, sunt peste 360 de restaurante Taco Bell în 27 de țări din afara Statelor Unite, iar obiectivul de extindere internațională  vizează 1.000 de locații până în 2022. Compania și francizele sale operează peste 7.000 de restaurante care generează vânzări de peste 9 miliarde de dolari. Obiectivul brand-ului este acela de a deveni o companie cu vânzări globale de 15 miliarde de dolari și cu 9.000 de restaurante la nivel mondial, până în 2022.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*