Târgul de CRĂCIUN din Constanța a fost ÎNCHIS. Organizator era un SRL-D cu cifră de afaceri ZERO

Târgul de Crăciun din Constanța a fost închis de organizatori.

Intitulat Christmas Market By The Sea și deschis în data de 1 decembrie 2018 în Piața Ovidiu din Constanța, și-a închis porțile azi, 13 decembrie, cu 15 zile mai devreme decât era prevăzut.

„Noi -By The Sea Events- cerem scuze partenerilor, celor ce au fost implicați în acest proiect, celor ce ne-au acordat toată încrederea și tuturor constănțenilor, pentru nerealizarea lucrurilor ce s-au dorit a fi realizate și nu s-au putut realiza din motive independente de voința noastră, și pentru această închidere prematură a evenimentului nostru. Dorim să menționăm că Evenimentul Christmas Market By The Sea nu a fost un eveniment marca Primăria Constanța ci unul Privat, în care, Primăriei Constanța i-a fost cerut doar sprijinul. Acest eveniment a fost realizat din dorința organizatorilor de a aduce orașul Constanța în rândul marilor orașe ale României și a funcționat cu toate autorizațiile la zi.”, au precizat organizatorii.

Cotidianul Adevărul a relatat despre faptul că amenajările din zona istorică a oraşului nu seamănă nici pe departe cu un târg de Crăciun. Conform informaţiilor primite de la Primăria Constanţa, firma „By the Sea Events“ a depus la 12 noiembrie o solicitare având ca obiect organizarea Târgului de Crăciun Constanţa, iar Primăria a acceptat, emiţând acordul cu nr. 104.

„Serviciul Autorizare Operatori Economici a eliberat pentru SC Tiberiu Consult SRL mai multe autorizaţii: autorizaţia 1267/ 2018 având ca obiect de activitate Târg cu desfăşurare de activităţi comerciale, inclusiv alimentaţie publică, pe o suprafaţă de 190 mp, taxa de ocupare pentru utilizare temporară a locurilor publice fiind în cuantum de 5 lei/ mp/zi; autorizaţia de funcţionare 1270/ 2018 având ca obiect de activitate Târg cu desfăşurare de activităţi comerciale, exclusiv alimentaţie publică, taxa de ocupare fiind de 3,5 lei/ mp/zi“, se arată în răspunsul primit de cotidianul Adevărul.
Tiberiu Construct SRL-D (D vine de la Debutant) este o firmă înființată în anul 2016. Atunci a avut o cifră de afaceri de numai 427 de lei, iar anul trecut cifra de afaceri a fost ZERO.
Fondator și asociat unic este un anume Tănase Tiberiu.

Pentru acest eveniment, Primăria Constanța a decis să închidă circulația pe mai multe străzi din zona peninsulară.

Șapte străzi din zona peninsulară, BLOCATE timp de aproape O LUNĂ DE ZILE

Compania care a organizat evenimentul cerea până la 50.000 de euro firmelor private care doreau să se promoveze în cadrul acestuia.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*