Termoficare Constanța a decis să înceapă furnizarea agentului termic din 13 noiembrie

Termoficare Constanța a decis să înceapă furnizarea agentului termic spre puținii abonați pe care îi mai are.

Motivul: a„căderea temperaturilor exterioare prognozate pentru următoarele zile”, spune societatea, fără să avanseze nicio cifră.

„TERMOFICARE CONSTANȚA informează consumatorii racordați la sistemul municipal de termoficare că va începe operațiunile specifice de furnizare a căldurii începând cu data de luni 13 noiembrie, operațiunea desfășurându-se pe parcursul a circa 24 de ore. Cu această ocazie, rugăm consumatorii noștri să se asigure că instalațiile termice din locuințe sunt aerisite și nu prezintă neetanșeități. Pentru sesizări cu privire la disfuncționalitatea instalațiilor vă stăm la dispoziție prin intermediul dispeceratului la numerele de telefon 0241/616.792 sau 0341/461.000.”, mai spune societatea.

Recomandare: Termoficare Constanța SRL, o gaură neagră: cheltuieli de trei ori mai mari decât veniturile

Potrivit unei hotărâri de Guvern, „începerea perioadei de încălzire pentru consumatorii de tip urban va avea loc după înregistrarea, timp de 3 zile consecutiv, între orele 20:00 – 6:00, a unor valori medii zilnice ale temperaturii aerului exterior de +10 grade C sau mai mici”.

Termoficare Constanța trebuie să furnizeze căldură ca să încaseze bani de la abonați, cu care bani trebuie să-și plătească datoriile imense pe care le are tot la constănțeni, datorii aprobate de Consiliul Municipal, la cererea primarului Chițac.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*