Un hotel cu două hectare de teren și pădure privată de pini, în Toscana: 1,4 mil. euro. O pensiune de două stele în Costinești: 1,25 mil. euro

Hotelul din Toscana. Sursă foto: azitalianproperties.co.uk

O vilă și două hectare de teren în Toscana este numai puțin mai scumpă decât o pensiune de două stele din Costinești.

Vila din Italia este situată în Valdichina, Toscana, unul dintre cele mai frumoase ținuturi din Europa. Proprietatea este utilizată în prezent ca hotel, are inclusiv restaurant, grajduri, piscină și teren. Proprietatea are aproximativ două hectare de teren și include o casă de fermă din 1830, înconjurată de măslini, pini și chiparoși seculari. Imobilul principal este în suprafață de aproximativ 800 mp, este distribuită în două unități. În prezent, funcționează un mic hotel, cu o capacitate maximă de douăzeci și doi de oaspeți.

„Mobilată de doi profesioniști din lumea divertismentului și a televiziunii, respectă stilul unei case străvechi de țară, dispune de opt camere (toate dotate cu baie proprie, televizor, aer condiționat, minibar) dintre care cinci sunt tematice pentru familii și fiecare dintre ele. care sunt mobilate cu un stil diferit.”, se arată în anunț.

În acest preț intră și a doua structură, mai mică, adiacentă celei principale. Are un lounge, chicinetă, trei dormitoare și trei băi. Structura este completată de o verandă mare acoperită cu vedere la grădină.

Proprietatea include restaurantul de aproximativ 30 de metri pătrați, care are aproximativ 25 de locuri. Există și o verandă închisă lângă pădurea de pini care poate găzdui până la 45 de persoane. În lunile de vară, cu mese amenajate în aer liber, capacitatea crește la 70 de persoane.

Proprietatea dispune de sistem fotovoltaic de producere a energiei electrice (aproximativ 25 KW), parcare, curte interioara, pădure de pini privata, zona de piscina utilata, grajd de echitație si centru ecvestru.

În terenul din jur, în jur de 140 de măslini permit producerea uleiului extravirgin, renumit pentru calitatea solului și absența pesticidelor.

Proprietatea este situată în zona rurală toscană Valdichiana, la câteva sute de metri de ieșirea de pe autostradă, într-o zonă strategică vă permite să ajungeți cu ușurință la marile orașe din Toscana, Montepulciano, Cortona, Pienza, Arezzo, Siena.

Ce găsim cu o sumă similară în Costinești

În Costinești, o pensiune construită în 2018, aflată la 1,2 km de centrul stațiuni, a fost scoasă din nou la vânzare. Proprietatea are 1.200 de metri pătrați, cu o suprafață construită de 1.082 metri pătrați, fiind compusă din 22 de camera single, cu băi propria, alături de două apartamente. Toate camerele vilei au vederea spre mare.

La subsol se află cinci camere ce pot fi folosite ca spatii de depozitare (camere de supraveghere, frigorifice, etc). La parter este o camera de 23 de metri pătrați, ce se poate amenaja ca sala de mese, două grupuri sanitare, bucătărie mobilată și utilată, camera de contorizare, spatiu ce se poate amenaja ca lift. Etajele 1 și 2 au câte 11 camere single cu baie proprie, terasă cu vedere la mare și un apartament.

Clădirea dispune și de 12 panouri solare termice, cu șase boilere de 300 de litri fiecare.

Imobilul deține parcare în curte cu o capacitate de 20 locuri și încă alte 10 locuri în fața proprietății și supraveghere video. Este încadrat ca pensiune de două stele.

Se vinde cu 1.250.000 de euro, adică 150.000 de euro mai puțin decât proprietatea din Toscana.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*