Un milionar a fost găsit mort în camera unui hotel pe care îl deținea

Doru Morcovescu, unul dintre cei mai importanți investitori din Prahova în domeniul turismului, a fost găsit mort în seara zilei de joi, 29 decembrie, în baia apartamentului său din hotelul Prahova din Ploiești, pe care îl și deține.

Doru Morcovescu este considerat unul dintre cei mai bogați oameni de afaceri din Prahova, iar în anii 2010 se afla chiar în topul milionarilor, cu o avere estimată în 2013 la 13 milioane de euro.

Pe lângă hotelul Prahova, firma administrată de Morcovescu deținea mai multe proprietăți și unități turistice în special în zona Vălenii de Munte și Slănic.

Fiica acestuia, Alexandra Morcovescu a dezvăluit că tatăl său nu avea probleme financiare și nici datorii, cauza sinuciderii fiind depresia, o boală cu care acesta se lupta de ani buni.

„In aceste momente grele pentru familia mea, doresc sa solicit intregii prese, careia ii multumesc ca ne este alaturi in aceste momente grele, sa transmita opiniei publice informatii corecte despre trecerea in nefiinta a tatalui meu. Prin urmare, fac urmatoarea precizare. Tatal meu NU s-a sinucis  din cauza datoriilor, de aceea, de dragul corectitudinii, solicit tuturor jurnalistilor care au facut speculatii in acest sens sa rectifice stirea. In realitate, tatal meu a fost un om curajos care, in 30 de ani de activitate, in domeniul HORECA, nu s-a dat niciodata batut, din contra a luptat si a construit o afacere care ii va purta amprenta multi ani de acum incolo. Si au fost destule situatii grele, tinand cont de starea economica a tarii in care traim. As dori sa se inteleaga foarte clar faptul ca tatal meu suferea de mai multi ani de depresie, generata de alte boli, acesta fiind momentul de slabiciune care, din pacate pentru familia noastra, a dus la aceasta grea pierdere. Va rog respectuos sa tineti cont de aceasta precizare in memoria tatalui meu. Va multumesc!”

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*