Un restaurant înființat în Medgidia își deschide o locație în Italia

Un restaurant înființat în anul 2008, în Medgidia, își va deschide luna aceasta un punct de lucru în Milano, Italia. Este vorba despre Sali’s.

Afacerea a început cu un mic „Taco shop” în Medgidia. Un spațiu restrâns în care se vindeau produse de tip fast-food. Lucrurile au mers bine, afacerea din Medgidia a crescut și s-a extins în Constanța, unde s-a deschis un restaurant în 2017, pe strada Nicolae Iorga, aproape de sediul Poliției. Au urmat încă două, pentru ca în 2023 să vină extinderea internațională.

„Mulțumim clienților noștri! Anunțăm deschiderea in curând a primei locații PLIC DRIVE by Sali’s, in Milano – Ianuarie 2023! Adresa este Viale Bligny 37, Milano.” au spus reprezentanții restaurantului.

Produsul cu care au devenit cunoscuți sunt „plicurile” – un produs fast food, din pui sau carne, cu diverse garnituri, totul împachetat într-un plic. Restaurantul oferă și produse a la carte, în special bucătărie turcească, dar nu numai.

O parte din forța de muncă, inclusiv ospătari, este adusă din Turcia.

Serviciile și mâncarea sunt bune, prețurile decente.

Firma sub care funcționează restaurantul, Taco Salis SRL, a avut în 2021 o cifră de afaceri de 2.031.178 lei și un profit de 288.547 lei.

Afacerea a fost înființată de Egevit Aslan şi Iulia Aslan. În 2019, Iulia Aslat se retrage, iar în societate este cooptat Perifan Mihai, care ajunge să deține 50% din acțiuni, restul aparținând lui Egevit Aslan. Mihai Perifan a fost șef al Protecției Consumatorilor Constanța. A fost condamnat în trecut pentru luare de mită.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*