Zboruri directe Constanța – Roma, din 2 iulie. Află cât costă

Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu Constanța a anunțat că, începând cu data de 2 iulie 2021, o nouă rută va fi operată de compania Wizz Air: Roma – Constanța – Roma.

Zborurile pe această rută se vor desfășura cu 2 frecvențe pe săptămână, în zilele de luni și vineri, conform programului următor (ore locale):

  • Plecare Roma – 06:25 
  • Sosire Constanța – 09:40/ Plecare – 10:15 
  • Sosire Roma – 11:35

Orarul de zbor poate fi modificat ulterior de către compania aeriană.

Am făcut o simulare de preț, pentru plecare pe 2 iulie și retur pe 9 iulie. Costul unui bilet pleacă de la 289 de lei dus și de la 249 lei retur. În banii aceștia nu se oferă însă decât bagaj de mână. Dacă vreți ceva mai multe servicii, prețul explodează. Se ajunge la 546 de lei, pentru bagaj de cală, selectare gratuită a locurilor și bagaj de mână și troller la bord, sau la 668, pentru pachetul superior.

Sursă foto: caputră site WizzAir

Se aterizează pe aeroportul Fiumicino, care este cel mai mare și mai aglomerat aeroport din Italia. Se află la circa 35 de km de Roma.

„Pentru dezvoltarea Aeroportului Internațional Mihail Kogălniceanu Constanța și a zonei cu potențial turistic în care ne aflăm, unul din factorii importanți îl constituie parteneriatul cu companiile aeriene, pentru a veni în sprijinul pasagerilor. Încrederea se câștigă prin stabilitate și perseverență. Așa cum le-am comunicat mereu celor interesați, în discuțiile purtate cu operatorii, am punctat pentru destinațiile solicitate de pasageri. Vom continua definitivarea proiectelor pe care le avem pentru a pune la dispoziția pasagerilor noștri noi destinații.”

Bogdan Artagea, Director General Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu Constanța

Biletele sunt disponibile pe site-ul companiei aeriene https://wizzair.com și în agențiile partenere.

Fii alături de noi pe Facebook

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*