Elvețienii au produs primul ceas smart automat hibrid care se încarcă singur

SEQ-PREMIUM-MACRO-01

SEQUENT a lansat exclusiv pe kickstarter.com cea de-a doua generație de ceasuri inteligente hibride cu autoîncărcare, bazate pe tehnologia sa revoluționară, premiată Red-dot.

Are caracteristici inovatoare, deoarece cu cât te miști mai mult, cu atât transformi 100% energie cinetică curată în energie electrică, oferind o autonomie record.

SuperCharger² este construit de la zero ca un dispozitiv „smart la cerere”, conceput pentru eficiență, care utilizează energie doar atunci când este nevoie. Senzorii de înaltă precizie integrați urmăresc toate activitățile și ritmul cardiac în timp real. Dar, totodată, se sincronizează de la distanță cu aplicația noastră cu tehnologie de ultimă oră, BioFeedback Sequent, disponibilă pe Android sau iPhone, unde utilizatorul poate analiza și monitoriza toate datele de sănătate în detaliu.

SuperCharger²

SuperCharger² este cel mai avansat ceas inteligent hibrid de pe piață, dar și cel mai ecologic ceas hibrid inteligent care vă reduce în mod eficient amprenta individuală ecologică, deoarece tehnologia sa economisește milioane de baterii pe an, iar benzile de ceas și anumite piese electronice specifice sunt fabricate din plastic reciclat din oceane.

Prețurile pornesc de la 179 USD.

Citat: juriul Red Dot Design Award „Sequent SuperCharger, ceasul inteligent echipat cu un sistem hibrid de încărcare, este o idee interesantă, inovatoare, a cărei durabilitate este convingătoare.”

Despre Sequent: Fondată în 2016, Sequent este un start-up elvețian și unul dintre liderii în domeniul tehnologiei inteligente, furnizând soluții de ultimă oră pentru sectorul de îngrijire a sănătății consumatorilor. În 2017, compania a strâns peste 1,2 milioane USD în precomenzi, devenind cea mai de succes campanie elvețiană de pe platforma Kickstarter, livrând mii de ceasuri inteligente în peste 135 de țări. Odată cu a doua generație de ceasuri inteligente, compania introduce un program unic de recompensare a criptomonedei pentru a motiva oamenii pentru un stil de viață mai sănătos, reducând în același timp amprenta ecologică individuală.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*