Atenție! Cazuri de coronavirus la Curtea de Conturi și Autoritatea Navală Română

Direcția de Sănătate Publică din Constanța a anunțat că s-au descoperit cazuri de coronavirus la Curtea de Conturi și Autoritatea Navală Română.

În data de 12 august a.c., trei persoane care lucrează în cadrul Autorității Navale Române au fost confirmate pozitiv cu virusul SARS-CoV-2, după ce, în zilele precedente, alți doi angajați ai instituției au fost pozitivați.

„În acest sens, se poate considera că avem de-a face cu un focar COVID-19 în ANR”, spun reprezentanții Direcției de Sănătate Publică din Constanța.

DSP Constanța a pornit o anchetă epidemiologică extinsă, pentru a se identifica toți angajații care au fost în contact direct cu cele cinci persoane confirmate pozitiv. Cei care vor fi considerați contacți direcți vor intra în carantină la domiciliu pentru următoarele 14 zile și vor fi testați, în eventualitatea în care vor prezenta simptome specifice infectării cu noul coronavirus.

În acest moment, ancheta epidemiologică este în curs de desfășurare.

La Curtea de Conturi au fost depistate două cazuri de coronavirus.

Un caz a fost confirmat pe data de 11 august, iar cel de-al doilea ieri, 12 august. Fiind vorba de două cazuri, nu a fost declarat focar COVID-19 la instituție.

Și aici ancheta epidemiologică este în curs.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*