Black Friday la Banca Transilvania: dobândă 0% pentru achiziția de mașini full-electrice

Clienţii persoane fizice şi juridice ai Băncii Transilvania vor beneficia de o ofertă de a achiziţiona în leasing cu dobândă 0% maşini full electrice, în cadrul campaniei Bank Friday, organizată pe data de 15 noiembrie, a anunţat banca într-un comunicat de presă.

„Banca Transilvania a stabilit data campaniei de shopping bancar online Bank Friday pentru acest an, 15 noiembrie. Noutatea cu care BT vine în acest an de Bank Friday este oferta de leasing cu dobândă 0%, comision lunar de gestiune zero pentru 50 de autoturisme full electrice noi şi asigurare la cota preferenţială de 2,5%. Finanţarea se derulează prin BT Leasing, cu avans de 20%-50% pentru autovehicule full electrice noi de la dealer autorizat şi o perioadă de finanţare de până la 3 ani. Oferta este atât pentru companii, cât şi persoane fizice”, se precizează în comunicat.

În aceeaşi zi, de Bank Friday, vor exista şi alte reduceri atât la credite, cât şi la produse BT.

Prima campanie Bank Friday a fost anunţată de Banca Transilvania în anul 2014. Pe lângă lansarea conceptului de shopping bancar online pe piaţa bancară, banca a derulat o serie de campanii tematice, inspirate din trenduri sau diferite evenimente, cum ar fi: Bank to School, DragoBT, Banksylvania, Un Mai Muncitoresc, BaBeTe, Bankschet, Ziua Bărboşilor, Ziua iubitorilor de cafea sau Cea mai lungă zi.

Grupul Financiar BT susţine start-up-urile cu finanţări prin Banca Transilvania sau BT Mic, prin facilitatea Contul Primul An Gratuit, consultanţă, programe (cum este, cel mai recent, Start-Up Nation), educaţie financiară şi antreprenorială, cum ar fi BT Club, precum şi prin soluţii complementare bankingului (platforma online BT Store).

De asemenea, întreprinzătorii au la dispoziţie chatbot-ul Raul de la BT, care oferă non-stop prin Facebook Messenger şi Skype informaţii despre produsele şi serviciile pe care firma reprezentată le are la bancă.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*