Cătălin Drulă cere eliminarea taxei de pod de la Giurgiu – Ruse. Marian Crușoveanu îl acuză de duplicitate

Marian Cruşoveanu, deputat PNL, membru al Comisiei pentru transporturi şi infrastructură, a criticat în termeni duri ceea ce numește „o trăsnaie” a fostului ministru al USR al Transporturilor, Cătălin Drulă.

„Celebrul ministru USR al Transporturilor, Cătălin Drulă, vine zilele acestea cu o trăsnaie de apreciat: cere guvernelor României și Bulgariei să elimine taxa de pod de la Giurgiu – Ruse (Podul Prieteniei). Cât timp era ministru, tuna că dacă taie taxa, nu îi vor ajunge banii pentru investiții, însă cum a trecut în opoziție, spune altceva.”, precizează liberalul, într-o declarație de presă.

Acesta subliniază că eliminarea taxei de pod este o lege pe care noi, dobrogenii, o aşteptăm să fie adoptată de mai bine de 5 ani.

„Nu am cum să nu atrag atenţia asupra acestei duplicităţi şi lipse de consecvenţă a liderului USR care, personal, a blocat atât legea care prevedea eliminarea taxei de pod, cât şi eliminarea drumului expres Alternativa Techirghiol din Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă. Acesta este adevăratul leadership al USR, duplicitar, gălăgios, fără consecvenţă, dar mai ales neasumat.”, a precizat Marian Crușoveanu.

Mai mult, acesta afirmă că prin această declarație fostul ministru confirmă public, încă o dată, modul marginal şi ignorant prin care USR îi tratează pe dobrogeni.

„Le pasă mai mult de bulgarii care traversează podul de la Giurgiu, în loc să fie solidari cu cei care sunt obligaţi să plătească o taxă pentru a ajunge acasă, fiind un drept câștigat şi prin a căror muncă, se contribuie mai mult decât suficient.  Personal, consider că este lipsă de respect față de toți cei care locuiesc în această zonă și față de toți agenții economici. De aceea, USR va rămâne cea mai mare dezamăgire ca şi formațiune politică post-decembristă. Au devenit un partid lacom doar de funcţii şi poziţii, iar în materie de politici publice, doar de postări pe reţelele de socializare.”, a punctat deputatul PNL.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*