Câți bani plătește USR Constanța pentru a se promova pe Facebook

USR Constanța a intensificat promovarea plătită pe Facebook, în această campanie electorală. Astfel, în numai 7 zile, partidul a cheltuit, pentru promovarea postărilor de pe paginile USR Constanța și Stelian Ion pentru Constanța, nu mai puțin de 16.265 lei! Asta înseamnă 2.323 de lei pe zi sau peste 96 de lei pe oră, în fiecare oră.

Este cu siguranță cea mai mare sumă folosită pentru promovare pe Facebook de către partidele locale.

Unele dintre postările promovate cu sume cuprinse între 1.500 și 2.000 de lei au mesaje de genul: „Să mergi cu bicicleta prin Constanța este o adevărată aventură”. Lucru pe care îl cunosc toți constănțenii, desigur.

În ultimul an de zile, partidul a cheltuit pentru Facebook peste 100.000 de lei! Mai exact, 108.610 lei. Asta în condițiile în care, anul trecut, partidul avea, la nivel național, ce-i drept, nevoie urgentă de bani pentru a-și plăti chiria în unele sedii.

„Dacă ajungem la 200.000 de lei, o suma pe care am putea s-o folosim in campania electorala, si după care acum chițăim, adică efectiv ne milogim de unii si alții sa obținem suma asta… Ar fi fost mult mai util sa-i folosim acolo.”, spunea Stelian Ion.

Detalii AICI.

USR primește, ca toate partidele parlamentare, subvenții de la bugetul de stat.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*