CEC Bank a sponsorizat cu circa 100.000 de lei Spitalul Municipal Medgidia pentru achiziția de echipamente și materiale de protecție

CEC Bank se alătură luptei împotriva răspândirii pandemiei de coronavirus. 

CEC Bank a sponsorizat cu ~100.000 de lei Spitalul Municipal Medgidia pentru achiziția de echipamentele de protecție și materiale necesare în această perioadă.

Pe lângă Spitalul Municipal Medgidia, au fost sponsorizate alte 8 unități spitalicești din cele mai afectate regiuni ale țării, pentru achiziția de echipamentele de protecție și materiale necesare pentru personalul din spitalele din România.

Valoarea totală a sponsorizărilor acordate de CEC Bank către spitale se ridică la aproximativ 1.000.000 de lei.

„CEC Bank s-a implicat în cauze relevante pentru români și pentru comunitățile aflate în nevoie. Sponsorizăm aceste nouă spitale din orașe mai mici – dar care se află în comunitățile cele mai afectate de noul coronavirus. De asemenea, am lansat oferte speciale de creditare pentru salariații din spitale – pentru a ne arăta recunoștința față de cei care luptă în prima linie și au grijă de noi și am luat măsuri speciale pentru plata pensiilor,  pentru a proteja persoanele vârstnice, cei mai vulnerabili în fața acestei boli”, declară Bogdan Neacșu, Președinte, Director General CEC Bank.

Au fost sponsorizate nouă spitale –  din București și din orașe medii și mici din opt județe unde se înregistrează un număr mai ridicat de îmbolnăviri decât media la nivelul țării: Constanța (Spitalul Municipal Medgidia), Suceava (Spitalul Județean de Urgenta Sf. Ioan cel Nou Suceava), Timiș (Spitalul Municipal “Dr. Teodor Andrei” Lugoj), Alba (Spitalul Municipal Blaj), Hunedoara (Spitalul Municipal Orăștie), Brașov (Spitalul Municipal „Aurel Tulbure” Făgăraș), Neamț (Spitalul Județean de Urgență Piatra-Neamț) și Galați (Spitalul Municipal “Anton Cincu” Tecuci).

Alte măsuri luate de CEC Bank în contextul pandemiei de COVID-19:

  • Toți clienții CEC Bank pot beneficia de aplicația de Mobile Banking gratuit, timp de 6 luni.
  • Oferte speciale pentru salariații din spitale la creditele de consum (detalii) și la creditele pentru locuințe (detalii) .
  • Facilități pentru plata pensiilor: Trimiterea, în mod gratuit, a cardurilor de debit la domiciliul clienților care își încasau pensiile la ghișeu și încasarea pensiilor în numerar, la domiciliu, fără taxe suplimentare (detalii).

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*