Primăria Constanța angajează consilieri și inspectori

Primăria Municipiului Constanţa organizează concurs la sediul din bd.Tomis, nr.51, pentru:

– ocuparea unor funcţii publice de execuție temporar vacante din cadrul Serviciului Tehnico-Economic, Direcţia Gestionare Servicii Publice:   

consilier clasa I gradul superior (1 post). Condiţii de participare: studii universitare de licență absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă cu specializarea ştiinţe economice, inginereşti, juridice,administraţie publică, minim 7 ani vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice.

inspector clasa I gradul superior (1 post). Condiţii de participare: studii universitare de licență absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă cu specializarea ştiinţe economice, inginereşti, juridice,administraţie publică, minim 7 ani vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice.

Proba scrisă se va desfăşura în data de 29.10.2019, ora 10:00, iar interviul candidaţilor admişi la data de 31.10.2019, ora 14:00. Dosarele de înscriere se depun în termen de 8 de zile de la data publicării anunţului, la sediul Primăriei Municipiului Constanţa, camera 218.

– ocuparea unei funcţii publice de execuţie din cadrul Serviciului Achiziţii Publice, Direcţia Achiziţii şi Investiţii Publice:

inspector clasa I gradul superior (1 post). Condiţii studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă cu specializarea ştiinţe juridice, economice, inginereşti, administrative, minim 7 ani vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice.

Proba scrisă se va desfăşura in data de 15.11.2019, ora 10:00 iar interviul candidaţiilor admişi la data de 19.11.2019, ora 14:00. Dosarele de înscriere se depun în termen de 20 de zile de la data publicării anunţului, la sediul Primăriei Municipiului Constanţa, camera 218.

De asemenea, Primăria Municipiului Constanţa organizează la sediul din bd. Tomis, nr. 51, un concurs de promovare pentru ocuparea unei funcţii publice de conducere vacante de Șef Serviciu Investiții, Direcția Achiziții și Investiții Publice (1 post).

Condiţii de participare:

– studii universitare absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată  absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă cu specializarea ştiinţe juridice, economice, inginereşti, administrative;

– studii universitare de masterat în domeniul administraţiei publice, management, ori în specialitatea studiilor necesare ocupării funcţiei publice;

–  să fie numiţi într-o funcţie publică din clasa I;

– minim 5 ani vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcției publice;

– să nu aibă în cazierul administrativ o sancţiune disciplinară neradiată în condiţiile legii.

Proba scrisă se va desfăşura în data de 15.11.2019, ora 10:00, iar interviul candidaţilor admişi la data de 19.11.2019, ora 14:00. Dosarele de înscriere se depun până la data de 04.11.2019, la sediul Primăriei Municipiului Constanţa, camera 218.

Condiţiile de participare, bibliografia, actele necesare înscrierii la concursuri sunt afişate la sediul instituţiei și pe site-ul www.primaria-constanta.ro.

Date de contact: tel. 0241/488137, fax 0241/488147,e-mail resurse.umane@primaria-constanta.ro.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*