Vizarea anuală a programului de funcționare/autorizației de funcționare se poate face până la data de 31 martie

Primăria Municipiului Constanța informează operatorii economici că vizarea anuală a avizului program de funcționare/autorizației de funcționare se poate face până la data de 31 martie.

Vizarea actelor administrative se face în baza cererii – formular tip și a dovezii plății. La eliberarea actelor administrative vizate, se va prezenta dovada deținerii contractului de colectare deșeuri reciclabile încheiat cu un operator economic autorizat.

Lista firmelor autorizate în acest sens poate fi consultată pe site-ul Agenției Naționale pentru Protecția Mediului Constanța(APM Constanța/Deșeuri/Deșeuri ambalaje/Gestionarea ambalajelor și deșeuri de ambalaje/Operatori economici autorizați pentru colectare/valorificare și reciclare deșeuri de ambalaje).

Documentele se pot depune astfel:

– prin email: agenti.economici@primaria-constanta.ro;

– online, prin Punctul de Contact Unic Electronic;

– la Centrul de Informare pentru Cetățeni, cu sediul în bd. Al. Lăpușneanu nr. 116 C, incinta City Park Mall, etaj 1, aripa nouă.

Pentru anul 2021, taxele aferente vizării autorizațiilor de funcționare pot fi consultate pe site-ul instituției noastre, respectiv http://www.primaria-constanta.ro/primarie/relatii-cu-publicul/acte-necesare-pentru-diferite-tipuri-de-solicitari.

Taxa pentru vizarea avizului program de funcționare este de 111 lei.

Pentru relații suplimentare vă rugăm să vă adresați la Centrul de Informare pentru Cetățeni situat în Bd. Al. Lăpușneanu nr.116C (incintă City Park Mall – etaj I, aripa nouă), sau la următoarele numere de telefon:  0241/488136 sau 0241/488192.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*