Wizz Air, 16 ani de zbor, 16% reducere la tarifele biletelor

Cu ocazia aniversării a 16 ani pasagerii beneficiază de reduceri de 16% la tarifele biletelor

Wizz Air, cea mai mare companie aeriană low-cost din Europa Centrală și de Est și cea mai verde companie aeriană din Europa* sărbătorește astăzi a 16-a aniversare de la primul său zbor, oferind 16% reducere** la tarifele biletelor pentru orice zbor Wizz Air rezervat astăzi, cu o perioadă nelimitată de călătorie.

Primul zbor Wizz Air a decolat pe 19 mai 2004 de la Katowice la Londra Luton. De atunci, Wizz Air a câștigat încrederea și loialitatea a 240 de milioane de pasageri și și-a crescut rapid flota la 121 de avioane Airbus. Aceasta este cea mai tânără flotă din Europa, cu o medie de 5,4 ani și include cea mai eficientă aeronavă cu un singur culoar din lume, A321neo, un reper tehnologic, ce se asigură că Wizz Air este cea mai verde alegere în materie de călătorii aeriene.

Pentru a marca acest moment de referință, pe lângă reducerea de 16%** la tarifele biletelor, cu o perioadă de călătorie nelimitată, Wizz Air lansează o vânzare fulger pentru WIZZ Flex. Pentru doar 1 €, pasagerii pot achiziționa WIZZ Flex odată cu rezervarea și au opțiunea de a anula zborul cu până la 3 ore înainte de plecare fără nicio taxă de anulare și să obțină 100% din tariful inițial rambursat imediat sub formă de credit de companie.

În noua eră a călătoriilor igienizate, Wizz Air a spus da zborului și a implementat măsuri îmbunătățite de sănătate și igienă pentru a proteja pasagerii și echipajul. În timp ce filtrele HEPA ale tuturor aeronavelor Wizz Air filtrează deja 99,7% din virusurile și bacteriile din aer, Wizz Air a introdus protocoale pentru a sprijini distanțarea fizică, pentru a asigura un mediu foarte curat la bord și pentru a reduce orice interacțiune umană neesențială și contact fizic. Pe măsură ce restricțiile s-au redus, Wizz Air și-a reluat operațiunile dintr-o serie de baze și, refăcându-și treptat capacitatea, compania aeriană este pregătită să ofere din nou călătorii accesibile cât mai multor persoane.

Pentru a marca aniversarea de 16 ani și pentru a trimite un mesaj încurajator clienților săi, WIZZ a creat acest video vesel care exprimă sentimentele echipajului față de pasageri – . 

A 16-a aniversare a noastră este o sărbătoare a creșterii rapide pe care Wizz Air a obținut-o încă de la primul zbor. Cu toate că această etapă vine într-un moment extrem de provocator pentru industria aviației în general, factorii cheie din spatele succesului WIZZ până în prezent continuă să ne deosebească de concurenții noștri, în calitate de lider în materie de costuri scăzute și de compania aeriană cu cea mai rapidă creștere din Europa. Ne simțim încrezători în ceea ce privește viitorul zborului, în timp ce începem să reconstruim infrastructura aeriană, suntem deschizători de drum cu noi măsuri de sănătate și stimulăm cererea cu tarifele noastre ultra-scăzute. De asemenea, continuăm să oferim cea mai mică amprentă de mediu pe pasager, precum și zgomot și amprenta NOX reduse mulțumită aeronavelor noastre de generație următoare, A321neo, pentru care avem peste 250 de comenzi. Datorită devotamentului echipei WIZZ și loialității bazei noastre de clienți, suntem pregătiți pentru 16 ani și mai buni în continuare. Sperăm că pasagerii noștri vor profita de reducerea de sărbătoare oferită astăzi și așteptăm cu nerăbdare să primim în curând pasagerii la bordul aeronavelor noastre foarte eficiente și moderne.”

József Váradi, CEO al grupului Wizz Air

* Emisiile de dioxid de carbon ale Wizz Air au fost cele mai mici în rândul companiilor aeriene europene în ultimele 12 luni până în aprilie 2020 (57,2 gr / km / pasager)

** reducerea de 16% se aplică tarifelor, inclusiv taxelor obligatorii, cu excepția taxelor de administrare. Această promoție se aplică pe 19 mai 2020 între orele 00.00 și 23.59 CET pentru toate zborurile WIZZ. Perioada de călătorie este nelimitată. Prețul se aplică numai rezervărilor făcute pe wizzair.com sau în aplicația mobilă WIZZ.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*