A început „Târgul de gust bun, cu rețete din străbuni”, organizat de RAEDPP Constanța

Regia Autonomă „Exploatarea Domeniului Public și Privat” (RAEDPP) Constanța, în parteneriat cu Primăria Municipiului Constanța organizează, de astăzi până duminică „Târgul de gust bun, cu rețete din străbuni”, dedicat promovării preparatelor tradiționale din zona Dobrogei și nu numai.

Evenimentul se desfășoară pe platoul din fața Teatrului Național de Operă și Balet „Oleg Danovski” și aduce constănțenilor bunătăți după rețete moștenite din tată în fiu. Timp de patru zile, în intervalul orar 11:00 – 18:00, expozanții îi vor îmbia pe vizitatori nu doar cu cele mai gustoase delicatese, ci și cu cele mai bune preţuri.

Cei prezeni la târg își vor putea procura preparate precum pastrame, cârnați, diverse sortimente de brânză, suberek, kobete, baclavale, dar și păstrăv copt și afumat la jar, zacuscă sau cârnați de păstrăv, însoțite de vinuri alese ale unor crame consacrate. Nu va lipsi nici pâinea coaptă cu grijă pe vatră și plămădită cu maia, care amintește de vremea copilăriei.

„Târgul de gust bun, cu rețete din străbuni” va însemna totodată o bună oportunitate pentru consolidarea legăturii dintre consumatori şi producători.

Intrarea la eveniment este liberă!

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*