Agenții economici trebuie să reînnoiască avizul program de funcționare și autorizația de funcționare până pe 31 martie

Primăria Municipiului Constanța reamintește agenților economici că până la data de 31 martie trebuie să reînnoiască avizul program de funcționare și autorizația de funcționare.

Vizarea actelor administrative se face extrem de simplu și rapid, în baza a doar 2 documente, respectiv cererea și dovada plății. Acestea pot fi transmise online la următoarea adresă de e-mail: agenti.economici@primaria-constanta.ro sau se pot depune la Centrul de Informare pentru Cetățeni situat în Bd. Al. Lăpușneanu nr.116C (incintă City Park Mall – etaj I, aripa nouă).

Pentru anul 2020, taxele aferente vizării autorizațiilor de funcționare pot fi consultate pe site-ul instituției www.primaria-constanta.ro Despre instituție/Autorizare Operatori Economici/Acte necesare pentru diferite tipuri de solicitări/cereri legate de activitatea operatorilor economici. Taxa pentru vizarea avizului program de funcționare este de 107 lei.

Pentru relații suplimentare puteți să vă adresați la Centrul de Informare pentru Cetățeni situat în Bd. Al. Lăpușneanu nr.116C (incintă City Park Mall – etaj I, aripa nouă), tel:0241/485565 sau la sediul instituției din Bd. Tomis nr.51, camera nr.129/122, tel: 0241/488192 sau 0241/488136.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*