Aplicația care te ajută să faci economii când alimentezi cu benzină și motorină

Consiliul Concurenței a lansat o aplicație online ce permite utilizatorilor să verifice prețul carburanților în timp real la benzinăriile aflate în apropiere.

Prin accesarea siteului Monitorul Prețurilor, lansat de Consiliul Concurenței din România, șoferii pot verifica în timp real prețul principalilor carburanți la benzinăriile din apropiere.

Prin intermediul acestei aplicații online se pot verifica prețurile la benzină (standard și premium), motorină (standard și premium) și GPL la benzinăriile Petrom, OMV, Socar, Lukoil, Rompetrol, Mol și Gazprom.

Prin accesarea locației utilizatorului, sunt afișate pe hartă cele mai apropiate benzinării. Utilizatorul poate modifica raza de căutare și poate alege tipul carburantului pentru care caută prețurile. De asemenea, se pot căuta și benzinării care oferă puncte de încărcare pentru mașini electrice.

Se mai pot căuta și servicii conexe oferite de benzinării cum ar fi alimentare cu AdBlue, spălătorie auto, vinietă, bancomate, etc.

”Monitorul Preţurilor carburanţilor auto urmăreşte stimularea concurenţei între companiile de distribuţie a carburanţilor auto şi asigurarea posibilităţii consumatorului de a alege carburanţii cu cel mai bun raport calitate-preţ”, menționează Consiliul Concurenței.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*