Constănțenii au comandat cu 20% mai multă mâncare online în prima jumătate a anului. Preparatele preferate

În primele șase luni ale anului, numărul comenzilor online de mâncare în Constanța a crescut cu circa 20%, potrivit unui studiu realizat de foodpanda.ro.

Pentru cea de-a doua parte a anului, compania estimează o creștere de circa 30% a numărului de comenzi.

În ultimul an, cele mai comandate preparate culinare de către clienții constănțeni pe platformă au fost: Sandwich Pui Teriyaki, Pita club cu pui și Sandwich Gyros cu pui.

Conform foodpanda, intervalul orar în care se înregsitrează cele mai multe comenzi în Constanța este cel din timpul prânzului, între orele 12:00 și 13:00. În ceea ce privește zilele pe care constănțenii le preferă pentru a face comenzi, acestea cresc semnificativ către sfârșitul săptămânii, vinerea și sâmbată fiind cele mai aglomerate.

Constanța păstrează un trend ascendent în ceea ce privește creșterea numărului de comenzi pe platforma noastră. Observăm că majoritatea clienților constănțeni preferă să comande preparate specifice bucătăriei grecești, dar și produse de fast food, cum sunt sandwich-urile cu carne de pui. O particularitate pe care o vedem în obiceiurile lor de consum este aceea că cei mai mulți preferă să comande la prânz mâncare acasă, față de alte orașe unde balanța înclină spre comenzile la birou”, declară Radu Bălăceanu, Country Manager foodpanda România.   

Din datele centralizate de companie, valoarea medie a unei comenzi pe care constănțenii o plătesc este de circa 50 lei. Cea mai mare comandă înregistrată în Constanța în ultimul an a fost de aproape 700 lei și a inclus zece pizza mari. Din punct de vedere al modalității de plată preferate de constănțeni, cei mai mulți preferă să achite comenzile în numerar, la livrare.

În oferta foodpanda din Constanța se află 64 restaurante partenere, care oferă o gamă diversă de preparate culinare, de la cele clasice precum pizza, burgeri, mâncare tradițională românească, până la cele vegetariene sau cu specific asiatic sau libanez.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*