Constănțenii își pot înscrie copiii la atelierele gratuite de iniţiere în programare Fast SuperCoders până pe 2 octombrie

Orange continuă dezvoltarea programelor dedicate educației digitale și lansează cea de-a treia ediţie a atelierelor de iniţiere în programare pentru copii, Fast SuperCoders. Acestea sunt găzduite de Orange smart shops și fac parte din platforma Tech a Break, adresată tuturor celor care doresc să intre în contact cu noile tehnologii şi sunt interesați să-și dezvolte competențele digitale.

Atelierele de programare Fast SuperCoders sunt concepute pentru a-i ajuta pe elevii claselor IV-VII să descopere bazele programării prin joacă. Cu ajutorul trainerilor Simplon România, copiii dezvoltă jocuri sau povești interactive sub umbrela conceptului „eficiență în utilizarea resurselor”. Folosind blocuri de cod, algoritmi, bucle, copiii îl vor programa pe roboţelul Cody astfel încât să rezolve labirinturi. În plus, micii cursanți primesc recomandări de alte platforme online și beneficii ale universului online pentru a-și continua explorarea mai departe, acasă.

Anul acesta, atelierele au loc între 23 septembrie și 9 octombrie în 12 orașe din toată țara, printre care se află și Constanța. Aici, atelierele Fast SuperCoders au loc pe 4 octombrie la Orange smart shop din Bulevardul Al. Lăpușneanu, nr. 116C, în controversatul Mall City Park și includ două sesiuni, în intervalele 10.00-12.00 și 15.00-17.00.

Părinții îi pot înscrie pe cei mici începând de astăzi până pe 2 octombrie, în limita locurilor disponibile pentru fiecare sesiune, prin completarea formularului disponibil online www.orange.ro/techabreak/fast-supercoders

Peste 550 de copii au participat la primele două ediții ale atelierelor Fast SuperCoders. O parte din absolvenții atelierelor au participat în 2017 și în 2018 la Concursul național SuperCoders, câștigând locuri în Academia online SuperCoders, unde și-au aprofundat cunoştinţele de programare şi au fost recompensati cu premii. Participanții de anul acesta vor avea aceeași oportunitate, înscrierile în concurs urmând să fie deschise în luna noiembrie.

Tech a Break este o platformă de evenimente găzduită de locaţiile Orange smart shop. Timp de câteva săptămâni, magazinul nostru se transformă într-un hub de comunicare, un rezervor de inspirație, unde oricine poate intra în contact cu tehnologiile de ultimă generație.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*