Constantin Frățilă, om de afaceri și candidat la Primăria Constanța, oferă o garsonieră celor care merg la vot

Constantin Frățilă

Constantin Frățilă, candidat la Primăria Constanța din partea Partidului Lege și Ordine, oferă o garsonieră celor care merg la vot. Singura condiție este să participați, nu contează cu cine votați.

„Subscrisa, SCUT SA Constanţa, cu sediul în Constanţa, legal reprezentată de Preşedinte Director General Constantin Frăţilă vă anunţă pe această cale că va promova ca acţiune civică pentru constănţeni, precum şi ca mijloc de reclamă comercială aferentă Complexului Rezidenţial Maria Elena care va fi construit în Constanţa strada Baba Novac 169, următoarele:

Oferă şansa de a câştiga o garsonieră în complexul sus menţionat pentru toţi cei care îşi vor îndeplini datoria civică de a merge la vot în data de 27 septembrie 2020.

Pentru validarea câştigătorului marelui premiu este nevoie de prezentarea Cărţii de Identitate care să demonstreze prezenţa la vot în data de 27 septembrie 2020 precum şi a pliantului de prezentarea a Preşedintelui Director General al SC SCUT SA, Constantin Frăţilă.”, este anunțul oficial.

Câștigătorul va fi determinat prin tragere la sorți. Trebuie să aveți pliantul, pentru a ști dacă ați câștigat.

Pliantele vor fi tipărite în 60.000 de exemplare. În urma tragerii la sorți câștigătorul se va prezenta pentru ridicarea cheilor, alături de pliant și cu buletinul de identitate care atesta că s-a prezentat la vot.

Pe lângă garsonieră, mai pune la bătaie 5 frigidere Arctic și 10 aspiratoare.

SCUT S.A. a avut în anul 2019 o cifră de afaceri de 989.370 lei și a raportat o pierdere de 580.365 lei. Potrivit Confidas.ro, Constantin Frățilă a derulat, anul trecut, prin mai multe firme, afaceri de 19.874.683 lei. Cea mai profitabilă companie, din care deține 25%, Kronstadt Papier Technik SA, a adus peste 13 milioane lei profit.

Constanta-financiara-sigla-jpg

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*