Exclusiv Auto a devenit oficial partener service autorizat pentru marca Volkswagen

Exclusiv Auto a devenit oficial partener service autorizat pentru marca Volkswagen, începând cu luna octombrie a acestui an.

Exclusiv Auto a obținut astfel certificarea importatorului Porsche România pentru reparații service autorizate Volkswagen.

„Volkswagen SERVICE se alătură brandurilor deja aflate în portofoliul nostru: SEAT, Skoda, Volkswagen Autovehicule Comerciale și Das Welt Auto, din județele Constanța și Alba Iulia. Avem o experiență de aproape 5 ani ca distribuitor al celui mai mare importator auto din România, iar grupul Exclusiv Auto este în acest domeniu de peste 12 ani. Experiența auto ne ajută cu ocazia fiecărei mărci noi pe care o adăugăm în portofoliul nostru, suntem foarte bine pregătiți pentru partea de after sales, service-ul nostru fiind dotat cu aparatură nouă, de ultimă generație. Ne dorim să mergem pe aceeași linie ca până acum, mereu orientați către clienți, și să fim un partener de drum de nădejde pentru aceștia.” Laura Rota, manager Exclusiv Auto

Posesorii de Skoda, Seat și Volkswagen sunt așteptați la sediul Exclusiv Auto din Constanța, strada Dumbrăveni nr 70 (sens giratoriu Tomis Plus) pentru a beneficia de calitatea serviciilor noastre complete: mecanică, electrica, lucrări garanție si reparații daune, dar și de preturi și pachete de service foarte avantajoase!

Sursa: CT100.ro

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*