Ionuț Nedea lansează Sunway Travel, turoperator specializat în vacanțe externe

Ionuț Nedea, CEO LitoralulRomanesc.ro
Ionuț Nedea, CEO LitoralulRomanesc.ro

Ionuț Nedea, proprietarul Litoralulromanesc.ro, compania de turism care vinde cele mai multe vacanțe în stațiunile autohtone de la Marea Neagră, se extinde și pe piața externă prin înființarea unei alte agenții turoperatoare, Sunway Travel, care va promova pachete charter în străinătate în destinații sun&beach precum Turcia, Egipt, Emiratele Arabe Unite sau Cipru de Nord.

În acest business nou, Ionuț Nedea s-a asociat cu Erdinc Adali, unul dintre cei mai cunoscuți specialiști din turismul românesc în vânzarea de vacanțe în destinații externe de litoral.

„Planul de a ne îndrepta spre piața turistică externă există încă de acum câțiva ani, dar cu obiectivul clar asumat de a controla produsul turistic și de a avea contracte directe. Sunway Travel este un turoperator dedicat exclusiv vânzării prin intermediul agențiilor partenere, în fața cărora venim cu condiții flexibile și avantajoase, cu o echipă dedicată pentru asigurarea suportului non-stop, cu sisteme software integrate și produse exclusive”, a declarat Ionuț Nedea.

Citește și: Ionuț Nedea: „Pentru prima dată, prețul nu a mai fost principalul criteriu după care românii și-au ales o vacanță pe litoral”. Cât costă de fapt o vacanță pe litoralul românesc în comparație cu cel bulgăresc

În ciuda contextului actual, el crede că momentul este unul oportun pentru lansarea unui nou turoperator.

„Este evident că oamenii vor începe să călătorească din nou, dar obiceiurile de consum vor fi diferite: turiștii vor fi mai atenți la criteriile de calitate, la obligațiile de plată pe care le au, la condițiile din destinații. Pe o piață în creștere, în care cererea e foarte mare, calitatea serviciilor ajunge să fie neglijată de cei care le furnizează. De aceea, am ales produse de calitate, iar politica noastră este să facem o selecție foarte serioasă a hotelurilor”, a mai spus Ionuț Nedea.

Sunway Travel nu va vinde vacanțe direct turiștilor, ci prin intermediul agențiilor partenere. Turoperatorul este capitalizat și alocă încă de la început sume importante pentru dezvoltare și pentru contractări de hoteluri.

„Într-o perioadă atipică în acest domeniu, ne-am propus să intrăm pe piața turistică și să venim în sprijinul turiștilor și partenerilor cu produse și facilități care se vor plia pe noile cerințe impuse de era post-pandemie. Planul nostru este să creștem natural, organic, iar experiența acumulată de echipă ne ajută să înțelegem mai bine noile nevoi ale clientului și astfel vom oferi credibilitate, promptitudine și profesionalism, construind o relație sănătoasă, de lungă durată, care să fie în beneficiul tuturor părților”, a completat Erdinc Adali, CEO and Partner Sunway Travel.

De săptămâna viitoare vor fi disponibile pachete turistice pe primul charter operat de Sunway Travel, care va zbura pe ruta București – Antalya începând din primăvara anului viitor. Pe parcurs, în oferta noului turoperator vor apărea zboruri charter și din alte orașe ale țării.

De asemenea, lista destinațiilor va fi completată cu Dubai, Hurghada (Egipt) și Cipru de Nord. Într-o etapă viitoare, reprezentanții Sunway Travel vor include în portofoliu și alte destinații clasice, dar și exotice apreciate și solicitate de turiști.

Litoralulromanesc.ro, deținut de compania Creative Eye SRL din Constanța, cu capital integral privat românesc, este cel mai mare retailer de vacanțe în stațiunile autohone de la Marea Neagră, atât ca număr de turiști, cât și ca vânzări. Portalul promovează peste 500 de structuri de cazare în 13 stațiuni de pe litoralul românesc, de la unități de o stea până la cele de cinci stele. În cei 15 ani de activitate, turoperatorul a organizat vacanțe la malul mării pentru peste 1,3 milioane de turiști care au rezervat peste 4 milioane de nopți de cazare.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*