Lucrări de reparații la infrastructura rutieră din Portul Constanța

Lucrările de reparații ale infrastructurii rutiere din Portul Constanța s-au desfășurat în perioada 29 iulie – 2 august 2019 conform programului, continuând cu refacerea unor platforme carosabile cu îmbrăcăminte de beton în zona Siloz – Macnav – Magazii Tablă, cu lucrări de execuție la trei camere de tragere pentru alimentarea cu energie electrică în zona Ferry Boat – APM Terminals, zona Constanța Sud, refacerea unor platforme carosabile cu îmbrăcăminte beton în zona danelor 85 – 89.

În săptămâna 5 – 9 august 2019 vor continua lucrările de reparații la infrastructura rutieră cu refacerea platformelor carosabile cu îmbrăcăminte beton în zona Dane 85 – 89, cu execuția a trei camere de tragere pentru alimentarea cu energie electrică în zona Ferry Boat – APM Terminals, zona Constanța Sud. De asemenea se vor reface marcajele rutiere în zona Poarta 5 – Dana Tehnică și se va curăța de vegetație zona Poarta 5 – Terminal Pasageri.

Lucrările fac parte din Programul anual de întreținere a drumurilor în Portul Constanța, activitate desfășurată de CN APM SA Constanța, prin Sucursala de Servicii Port.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*