Lucrări de reparații la infrastructura rutieră din Portul Constanța

Lucrările de reparații ale infrastructurii rutiere din Portul Constanța s-au desfășurat în perioada 29 iulie – 2 august 2019 conform programului, continuând cu refacerea unor platforme carosabile cu îmbrăcăminte de beton în zona Siloz – Macnav – Magazii Tablă, cu lucrări de execuție la trei camere de tragere pentru alimentarea cu energie electrică în zona Ferry Boat – APM Terminals, zona Constanța Sud, refacerea unor platforme carosabile cu îmbrăcăminte beton în zona danelor 85 – 89.

În săptămâna 5 – 9 august 2019 vor continua lucrările de reparații la infrastructura rutieră cu refacerea platformelor carosabile cu îmbrăcăminte beton în zona Dane 85 – 89, cu execuția a trei camere de tragere pentru alimentarea cu energie electrică în zona Ferry Boat – APM Terminals, zona Constanța Sud. De asemenea se vor reface marcajele rutiere în zona Poarta 5 – Dana Tehnică și se va curăța de vegetație zona Poarta 5 – Terminal Pasageri.

Lucrările fac parte din Programul anual de întreținere a drumurilor în Portul Constanța, activitate desfășurată de CN APM SA Constanța, prin Sucursala de Servicii Port.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*