Mohammad Murad a vândut hotelul Perla din Mamaia

Mohammad Murad a vândut Perla din Mamaia, una dintre unitățile cu care, la începutul anilor 2000, și-a făcut debutul în domeniu. Cumpărătorul este firma Inproiect din Iași, care deține hotelul Hilton din capitala Moldovei, dar și două hoteluri în Mamaia.

Mohammad Murad a declarat pentru Profit.ro că banii obținuți pe hotel, respectiv 4 milioane de euro, vor fi investiți în complexul pe care îl dezvoltă la Olimp.

El a cumpărat la începutul anului hotelul Craiova din Olimp de la frații Micula, pe care vrea să îl integreze într-un complex care să includă Amfitreatru-Panoramic Belvedere, achiziționat cu doi ani în urmă de la Josef Goschy, dar și hotelul Majestic. Complexul ar urma să aibă 1.200 de camere și 3.000 de locuri și să fie transformat într-un resort de 4 stele all inclusive, în urma unei investiții de 40 de milioane de euro, sumă în care este inclusă și achiziția hotelurilor.

„Perla este singurul hotel pe care l-am vândut în ultimii zece ani. Am mai vândut cu mulți ani în urmă hotelul Select, tot din Mamaia”, spune Murad.

Hotelul Perla din Mamaia, clasificat la trei stele, are 205 camere, dispuse pe 11 etaje, iar de-a lungul anilor a beneficiat de mai multe investiții în renovare, ultima dintre ele în 2015.

Citiți mai mult AICI.

Mohammad Murad: „Un turist face mai mult din București la Marea Neagră decât are nevoie ca să ajungă pe orice litoral din Europa și chiar din nordul Africii sau Dubai”
Federația lui Mohammad Murad spune că turiștii nu vin pe litoral din cauza „presei inconștiente”
Mohammad Murad a reabilitat hotelul Lido. Urmează complexul Amfiteatru-Belvedere-Panoramic

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*