Omul de afaceri Mohammad Murad candidează la președinția CJC din partea AUR: „Nu trebuie să plecăm afară să ne găsim traiul, se poate și acasă”

Mohammad Murad este candidatul AUR pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Constanța.

Anunțul a fost făcut pe 23 martie de George Simion, în Casa de Cultură din Constanța.

„Dumnezeu să ne ajute.”, a spus acesta la finalul prezentării.

„Eu sunt un simplu soldat al dumneavoastră, domnule președinte, și al partidului AUR. E nevoie de o luptă. Suntem în mare luptă pentru că ei nu vor să renunțe la putere.”, a spus Murad.

„Trebuie să declarăm război pentru dreptate, pentru modestie, nu aroganță, pentru oameni serioși.”, a mai spus acesta.

„Ei sunt fier veche, noi suntem AUR.”, a completat Murad, pocind cuvintele.

„Nu trebuie să plecăm afară să ne găsim traiul, se poate și acasă. Vin multinaționalele în România și câștigă foarte mulți bani. Ai noștri pleacă în străinătate, ai lor vin în România. E normal? Avem nevoie de oameni care să lupte, ca Mihai Viteazu și Mihail Kogălniceanu.”, a mai declarat Murdad.

Mihail Kogălniceanu a fost membru PNL.

În vârstă de 57 de ani, omul de afaceri de origine libaneză, Mohammad Murad a venit în România în 1982 ca să studieze medicina. După 1990 a început să investească în alimentație publică, imobiliare, construcții și turism. Cele mai mari venituri avea să le obțină din imobiliare și din industria hotelieră unde este considerat cel mai mare investitor, după numărul de camere deținute, peste 3.300, potrivit propriului site.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*