Primăria Constanța reabilitează o stradă pe care a mai reabilitat-o acum fix 4 ani

Strada Mihai Viteazu intră în reabilitare, iar lucrările se vor desfășura cu restricții de trafic rutier, a anunțat Primăria Constanța. Strada a mai fost reabilitată în octombrie 2019.

Echipele Confort Urban vor interveni în această săptămână cu utilaje pentru decopertarea și asfaltarea carosabilului. În această noapte, se va decoperta carosabilul pe strada Mihai Viteazu, pe tronsonul cuprins între strada Griviței și bulevardul Ferdinand. Circulația autovehiculelor va fi restricționată total, în intervalul orar 21:00-06:00. Marți noapte și miercuri noapte, lucrările de frezare a carosabilului vor cuprinde tronsonul delimitat de bulevardul Ferdinand și strada Traian. Vor fi instituite aceleași restricții de trafic rutier, între orele 21:00-06:00.

Vor fi restricții totale de trafic și joi noapte și vineri noapte, în intervalul orar 22:00-06:00, când se va asfalta carosabilul.

Constănțenii care locuiesc sau tranzitează zonele respective sunt rugați să nu își parcheze autoturismele pe trotuar sau pe carosabil.

Strada a mai fost reabilitată în anul 2019. Detalii AICI.

Recomandare: Constanța nu are nevoie de război pentru ca trotuarele să fie impracticabile. Sunt de ajuns Mazăre, Făgădău și Chițac

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*