Proiect de 3,5 milioane euro pentru infrastructura din Techirghiol

Primarul din Techirghiol, Iulian Soceanu, a semnat contractul de finantare pentru un nou proiect.
Este vorba despre proiectul „Cresterea atractivitatii turistice a statiunii balneare Techirghiol prin dezvoltarea infrastructurii tehnico-edilitare zona A202”.
„Un proiect in valoare de peste 3,5 milioane de euro care va contribui decisiv la cresterea numarului de locuri de cazare in Techirghiol, care va aduce cu sine noi locuri de munca si implicit venituri suplimentare la bugetul local. Proiectul vizeaza asigurarea infrastructurii tehnico-edilitare si functionalizarea zonei A202 localizată in nordul Statiunii Techirghiol spre Eforie, in imediata proximitate a Lacului Techirghiol, destinata preponderent activitatilor balneo-turistice – vile, hoteluri, dotari balneare si de agrement. Prin acest proiect finantat cu fonduri europene vor fi modernizate nouă strazi: Banatului TR1, Banatului TR2, Marasti TR3, Moldovei, Munteniei, Muresului, Olteniei TR1, Olteniei TR2 si Transilvaniei.”, a precizat primarul Iulian Soceanu.
Strazile vor fi prevazute cu sistem de alimentare cu apa si evacuare a apelor uzate, si vor fi dotate cu sistem de iluminat public, mobilier urban si arbori de aliniament, si bineinteles asfaltarea acestor strazi.
Incepand cu luna februarie 2019 vor fi demarate procedurile de licitatie privind implementarea proiectului.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*