Simona Halep a investit într-o clinică de kinetoterapie în Constanța

Simona Halep (31 de ani) se implică tot mai mult în afaceri. Sportiva și-a inaugurat o nouă afacere în orașul natal, Constanța! Românca are acum propria clinică de kinetoterapie, unde se va putea recupera după turnee, atunci când va reveni în circuitul WTA.

Clinica privată a sportivei a fost inaugurată la Constanța, sub brandul „SIHA”, o combinație dintre prenumele și numele campioanei tenisului.

În fotografia de prezentare apare Simona Halep, împreună cu specialiștii care lucrează în cadrul clinicii de recuperare medicală și întreținere fizică: „Echipa clinicii SIHA”, este mesajul care însoțește imaginea.

Simona Halep a început să își promoveze afacerea săptămâna aceasta, distribuind și o fotografie cu echipamentele medicale pe care le-a achiziționat. Totodată, Halep și-a pus pe profiul de Instagram o scurtătură către pagina clinicii.

„Clinica noastră vă pune la dispoziție o întreagă gamă de servicii medicale de recuperare și întreținere a condiției fizice, oferite sub indrumarea și supravegherea echipei noastre de profesioniști. Recuperarea fizică poate fi acum mai ușoară și de succes datorită sistemului David Health Solution, care oferă programe terapeutice pentru coloană, umăr, șold și genunchi. Optimiziarea stării fizice și psihice poate fi completată datorită compartimentului wellness, unde poți beneficia de multiple servicii de mesaj terapeutic si saună uscată și cu infraroșu”, este anunțul publicat pe pagina de Instagram a clinicii.

Simona Halep a preluat recent controlul asupra unora dintre afacerile familiei sale! Jucătoarea de tenis a devenit asociat majoritar al unor companii de dezvoltare imobiliară din Constanța, dintre care una are autorizație pentru construcția unui hotel.

Simona a căpătat acest statut după ce a preluat recent 80% din capitalul firmelor de la fratele său, Nicolae Halep. Fratele sportivei a rămas cu restul de 20% din părțile sociale și cu funcția de administrator. Simona a strâns peste 40,2 milioane de dolari din premii în întreaga carieră, investind o bună parte din bani în imobiliare.

Recomandare: Familia Halep mai ridică un bloc. Ce datorii a acumulat firma

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*