Exclusiv Auto, partener oficial al Asociației Naționale a Scafandrilor Profesioniști și Salvamarilor din România

Exclusiv Auto, dealer autorizat Mitsubishi Motors în Constanța, continua si anul acesta parteneriatul devenit traditie cu Asociația Naționala a Scafandrilor Profesioniști și Salvamarilor din România prin punerea la dispozitie a unui Mitsubishi L200 pe perioada sezonului estival 2020.

ANSPSR este o asociație non-profit ce asigură servicii de salvare acvatică, salvamar și prim ajutor pe plajele din: Mamaia, Eforie Nord, Eforie Sud, Costinești, Mangalia, 2 Mai și Vama Veche.

Exclusiv Auto pune la dispoziție asociației, pe toată perioada sezonului estival 2020, Noul Mitsubishi L200 – un pick-up 4X4 ce denota putere, manevrabilitate si confort la cel mai inalt nivel. Noul L200 imbina calitatile unui vehicul utilitar cu cele ale unui SUV, setand noi standarde privind confortul interior pentru un vehicul utilitar. Masina va fi folosita pentru supervizarea și controlul activității salvamarilor de pe toată raza județului Constanța.

„Suntem la saselea an de parteneriat cu ANSPSR România si ne bucura ca acesta se intareste de la an la an si ne dorim de ambele parti o continuitate pe termen lung. ANSPSR este o asociație pe care ne bazăm cu toții pe perioada sezonului estival și nu numai iar Exclusiv Auto isi doreste sa sustina orice tip de actiuni care tin de siguranta si confortul oamenilor.”

Camelia Ciciu – Director Marketing&PR Exclusiv Auto

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*