Mohammad Murad își va lansa propria platformă de food delivery

Mohammad Murad, proprietarul lanțului hotelier Phoenicia, va lansa în jurul datei de 1 decembrie propria platformă de food delivery, în care spune că a investit 3 milioane de euro și care va asigura inclusiv meniuri pentru diete specifice mai multor tipuri de afecțiuni, precum cele hepatice, renale sau diabet.

Platforma va livra mâncare libaneză, românească, italiană, mâncare de post, vegetariană, ca și mâncare specială pentru diverse regimuri medicale – unele meniuri nu vor conține sare, altele nu vor conține glucide etc.

„Am intrat pe acest segment pentru că partea de HoReCa a suferit și va suferi în pandemie și crește partea de delivery, iar noi venim în întâmpinarea cererii din piață cu o abordare nouă. Ne vom axa pe meniuri speciale, destinate oamenilor cu diverse afecțiuni”, a declarat pentru Profit.ro Mohammad Murad.

Mâncarea va fi produsă într-o bucătărie nouă a grupului Phoenicia. Investiția de 3 milioane de euro a acoperit atât bucătăria, cât și partea logistica. În noul business vor lucra circa 100 de angajați. Meniul pentru o persoană va costa între 25 și 40 de lei și va include două sau trei feluri de mâncare.

Mohammad Murad este cel mai mare hotelier din România. Recent, și-a încercat norocul și în administrație, candidând pentru funcția de primar al municipiului Mangalia.

Citește și:

Mohammad Murad redeschide complexul hotelier Amfiteatru, Belvedere, Panoramic: „În România, cu românii se poate face chiar și imposibilul”

Murad pierde Mangalia cu fruntea sus

Mohammad Murad a explicat de ce candidează la Mangalia. Rareș Bogdan, încântat de proiectul său VIDEO

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*