Sediul central al GSP SA, scos la licitație publică de un executor judecătoresc

Prețul de începere a licitației este de 6.641.736 lei

Sediul central al firmei Grup Servicii Petroliere (GSP) SA este scos la licitație publică de un executor judecătoresc.

O publicație de vânzare din data de 15 martie, emisă de Birou Executor Judecătoresc Oană Silviu, anunță organizarea unei licitații publice pe data de 19 aprilie a.c., ora 15:00, privind vânzarea la licitație publica a unui imobil proprietate a GSP S.A., cu sediul în municipiul Constanța, incinta Port – Dana 34. Este vorba despre clădirea de birouri cu regim de înălțime (P+3), suprafață construită la sol: 791 mp, suprafață desfășurată: 31 641  mp.

Executarea se face la cererea creditorul urmăritor AQUATERRA ENERGY LIMITED, o societate din Regatul Unit,  apoi a creditorului urmaritor Sorin Țuguran, din Constanța, reprezentat de avocat, prin avocat  Dragoș Olteanu, respectiv a creditorului urmăritor Săndel Duță, din comuna Cobadin, reprezentat de același avocat, în baza unor titluri executorii.

Potrivit documentului, preţul de începere a licitaţiei pentru primul termen este de 6.641.736 lei şi reprezintă 100% din preţul fixat, imobilul fiind evaluat prin raport de expertiză. Dacă nu se obţine preţul de începere al licitaţiei vânzarea se va amâna la un alt termen.

„Somăm pe toţi cei care pretind vreun drept asupra imobilului urmărit să-I anunțe pe executorul judecătoresc înaintea datei stabilite pentru vânzare.

Invităm pe toţi cei care doresc să cumpere imobilul urmărit silit sa se prezinte la data, locul şi ora stabilită pentru vânzare, având asupra lor cartea de identitate şi până la această dată să prezinte oferte de cumpărare.

Ofertanţii trebuie să consemneze o garanție de participare de cel puțin 10% din prețul de pornire a imobilului si sa depună dovada consemnării garanției de participare in original, împreună cu oferta de cumpărare, la executorul judecătoresc.”, se arată în anunț.

Termenul limită pentru depunerea ofertei de cumpărare Insolite de dovada consemnării este ziua premergătoare licitaţiei, cu excepția ofertelor de cumpărare cel puţin egale cu preţul de incepere a care pot fi depuse inclusiv în ziua licitaţiei.

Ofertanții persoane fizice vor avea obligația de a depune si copie de pe B.I/C.I, iar in cazul ofertanților persoane juridice si copie de pe certificatul de înregistrare la Registrul Comertului si de pe certificatul de înregistrare fiscala.

Creditorii urmăritori, intervenienții, coproprietarii pe cote părţi şi titularii unui drept de preemţiune nu au obligaţia de a depune garanţia de participare.

Sursă foto: Ziuact.ro

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*